Şenol ``Hükümet, Muhalefet Pinpon Oynuyor``

Şenol ``Hükümet, Muhalefet Pinpon Oynuyor``

Saadet Partisi (SP) ilçe Başkanı Ahmet Tevfik Şenol, Ülkemizde AKP hükümeti ile muhalefet Pinpon” oyunu oynamaktadır”



Edremit
ilçesi Saadet Partisi (SP) ilçe Başkanı Ahmet Tevfik Şenol, Ülkemizde AKP hükümeti ile muhalefet Pinpon” oyunu oynamaktadır” dedi.

Edremit ilçesi Saadet Partisi (SP) ilçe Başkanı Ahmet Tevfik Şenol, Türk halkının binlerce yıldan bu güne Dünya da yaşayan diğer halklara emperyalizme karşı savaşta örnek olmuş bir toplum olarak tanındığını ama bu gerçeklerden uzaklaştığımızı iddia edip AKP hükümeti ile muhalefetin karşılıklı Pinpon' oyunu oynadıklarını söyledi.

Hakikaten de birisi ortaya pinpon topu atmış iki tarafa da Pinpon Oyunu” oynatmaktadır. Oyunda bazen birisi galip gelir karşıdaki ona tepki gösterir. Bazen de diğeri galip gelir öteki tepki gösterir ve oynanan oyun hep aynıdır. Esas oyunu oynatana bakmak gerekmektedir. Ülkemizde AKP hükümeti ile muhalefet Pinpon Oyunu” oynatmaktadır” diyen SP Edremit ilçe Başkanı Ahmet Tevfik Şenol, Halkımız ve Dünya da yaşayan diğer halklar İsrail'e Amerika'ya dolayısıyla Emperyalizme düşmandır. Dünyada yaşanan bütün problemlerin bunlar tarafından çıkarıldığını bilir. Kendi devletlerinin ve dünyadaki devletlerinde emperyalizm tarafından kontrollerinde tutulduklarını kabul ederler. Halklar bunlardan korkmayıp mücadele etmek ister mücadelelerinde başarılı olamıyorlarsa sebebi şudur; ellerinde silah yoktur ellerinde silah olanlarda emperyalist güçler tarafından satın alınmakta, parayı verenlerin dedikleri olmaktadır. Dünyayı yöneten idareciler emperyalistler den korkmaktadır” dedi.

İdareciler parayla, makamla satın alınmakta bunları kabul etmezlerse pardösü nün altından bellerine silah dayanmaktadır. Bunlar yan yana yürürler bazen de gülerler ama tabanca görünmemektedir” diyen

Başkan Tevfik Şenol,
Ülkemizde AKP'li kardeşlerimize sorduğumuzda hemen hepsi İsrail'e karşı olduğunu, Amerika ve emperyalizme karşı olduğunu, şuandaki hükümetinde bunlarla mücadele ettiğini söyler. CHP, MHP ve diğer partileri işbirlikçi olarak görür. Emperyalizm ile birlikte hareket ettiklerini düşünür.

CHP, MHP ve diğer partilerden bakıldığında halk tam tersi görüş beyan eder. AKP hükümetine kızar AKP hükümetinin yanlışlıklarını ayet ve hadislerle ortaya çıkarmaya çalışırlar ızdırap duyarlar. Böylelikle iki tarafta birbirine düşman olur. Her iki tarafında savundukları değerler aynıdır ama diğer tarafın başkalarına hizmet ettiklerini söylerler. Oyunu oynatanın niyeti dünyaya hâkim olmak Hanif insanı Allah c.c.
emir ve yasaklarından uzaklaştırmak ister. Dünyayı ve insanı ifsat ve Kaosa bulaştırmak inancındadır. Bunun için de bazen birimizi bazen de diğerimiz kullanılmaktadır. Kullanılan biz olup hedefte de biz halklar varız” şeklinde konuştu.

Gelin ülkemiz halkı olarak bu oyunu bozalım bir olalım diyen Şenol, İnanç ve değerlerimize sahip çıkıp, yeniden büyük Türkiye'yi yaşanabilir bir Türkiye'yi yeni bir dünyayı hep birlikte kuralım önerisinde bulundu.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli