Sentetik Çim Saha özlemi bitiyor

Sentetik Çim Saha özlemi bitiyor

Gönen Gençleri artık sentetik çim sahada top koşturacak.

Başkan Yakar yeni futbol sahası çalışmalarını inceledi.

 Ahmet Kamil ILGAZLI  MANŞET-GÖNEN 

Yapımına kısa bir süre önce başlanan ve büyük bir aşama kaydedilen sentetik çim saha çalışmalarını yerinde inceleyen Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, sahanın yeni sezonda maç oynanacak duruma getirileceğini söyledi.

Yeni sahanın kullanıma girmesiyle birlikte Nail Gönenli Şehir Stadı zemininde rahatlayacağını söyleyen Başkan Yakar, “Maç oynamaya uygun tek sahanın şehir stadı olmasından ve burada da çok maç oynanmasından dolayı çimlerde bozulmaların önüne geçilemiyordu. Burasının hizmete girmesiyle birlikte çim saha gerektiği gibi kullanılabilecek” dedi. Yeni sahanın yanında birçok sportif faaliyete imkan tanıyacak tesislerin de yapılacağını sözlerine ekleyen Başkan Yakar, “Bugün örneklerini yaşadığımız Gönenli başarılı sporcuların çoğalması en büyük dileğimiz” dedi. Başkan Yakar’a bu ziyaretinde Ak parti ilçe başkanı Av. Servet Bıyık ve ilçe milli eğitim müdürü İsmail Yılmaz eşlik ettiler.



AYHAN SEZER
3.07.2013 20:24:53
BAŞKANA VE EMEĞİ GEÇEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER İNŞALLAH SEZONA YETİŞİR .BÖLGE GENÇLERİ BÖYLE SAHALARI HAKEDİYOR BU BİR BAŞLANGIÇ OLUR SARIKÖY- HASANBEY- TUZAKÇI EDİNCİK OCAKLAR HEPSİ BİZİM ÇOCUKLARIMIZ OLMAMASI İÇİN SEBEP VARMI YETERKİ İSTENSİN ÖNÜMÜZDE KURBAN BAYRAMI VAR SAYDIĞIM ŞU YERLEŞİMLERDE KURBAN DERİLERİ TOPLANSA HER BELDEYE SAHADA OLUR HERŞEY OLUR. BU SENE SAHA OLUR GELECEK SENE AYDINLATMASI

  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli