Şenveli, Başhekimliğe getirildi

Şenveli, Başhekimliğe getirildi

Bandırma Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimliğine Doktor Öğretim Üyesi Muzaffer Şenveli getirildi.

17 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi - Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü - Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Doktor Öğretim Üyesi Muzaffer Şenveli, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine  Başhekimliğine getirildi.

2014-2019 yılları arasında Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimliği,  2019-2021 Bursa Şehir Hastanesi kurucu Başhekim Yardımcılığı ve Karacabey Devlet Hastanesi Başhekimliği,  2021 Nisan ayında Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Doktor Öğretim Üyesi olarak görevine başlayan Dr. Muzaffer Şenveli, 20 Nisan 2021 tarihi itibariyle Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine  Başhekimi olarak atanarak görevine başladı.

Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimliği döneminde ekip çalışmasına önem önem veren Şenveli, Öncelikle eğitim ve branşları dahilinde tüm personelin katılım ve katkılarıyla bir ekip çalışması oluşturdu. eksiklikler tespit edilerek tüm alanlarda çalışmalara başlandı. Hastane bünyesinde daha önce olmayan bir çok tıbbi birimler açıldı, bununla birlikte eksik olan tıbbi cihaz ekipmanlar tamamlandı, A ve B grubu diye sınıflandırılan,üst düzey denilebilecek, daha önce ilçe hastanesi bünyesinde yapılmayan Endoskopik safra kesesi ameliyatları, laparoskopik kolon ameliyatları, mide ameliyatları ve reflü cerrahisi vb. ameliyatlar yapılmaya başlandı. 

Türkiye genelinde Organ nakli ve bağışı konusunda kısa sürede adını duyuran ilçe Devlet Hastanesi, gayretli çalışmaların sonucu birincilik veya ikincilik ödülleri ile ödüllendirilmişti.

Yine bu dönemde Toplam 2 bin 475 metrekarelik alana inşaa edilen, bünyesinde 6 ameliyathane, bir anjiyo ünitesi, 12 yataklı 3. basamak yoğun bakım ünitesi, 5 yataklı KVC bakım ünitesi ve merkezi sterilizasyon ünitesi bulunan, yaklaşık 15 milyon liraya mal olan ek bina vatandaşların hizmetine girmişti.  

İmkanlar dahilinde ve bir süreç içerisinde yapılan bu gayretli ekip çalışması netice vermiş ve 2017 yılında B Grubu statüsünde hizmet vermekte olan Hastane,  Sağlık Bakanlının onayı ile  A2 statüsüne, sonrasında 17 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinin kurulmasıyla birlikte ise A1 statüsüne yükseltilerek isim değişikliği ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmuştu. 



Anahtar Kelimeler: Şenveli Başhekimliğe getirildi
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı