Seri cinayet zanlısı intihar etti.

Seri cinayet zanlısı intihar etti.

Gönen´de, Eşi ile Birlikte 3 Kişiyi Öldüren Emekli Öğretmen, Bandırma Cezaevinde İntihar Etti.

Gönen´de evi terk eden eşini, kayınvalidesini ve kayınbiraderini öldürdükten sonra otomobilinde intihar etmek üzereyken yakalanan zanlı, cezaevinde kendini astı.

Gönen İlçesi´nde, evi terk eden eşi 57 yaşındaki Fatma Şenses, kayınvalidesi 83 yaşındaki Fatma Yılmaz ve kayınbiraderi 49 yaşındaki İsmail Yılmaz´ı tabancayla öldüren 67 yaşındaki Salih Şenses, kaçtığı Bandırma İlçesi´nde otomobilinde intihar etmek isterken yakalanmıştı. Sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Şenses, konulduğu Bandırma M Tipi Cezaevi´nde kısa süre sonra kendisini asarak intihar etti.

/resimler/2015-11/3/1028102403120.jpg

3. EVLİLİĞİNİ YAPTI, ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK NEDENİYLE EVİ TERK ETTİ

Hastaneden memur olarak emekli olan Fatma Şenses, geçen Nisan ayında Biga İlçesi´nde oturan emekli öğretmen Salih Şenses ile üçüncü evliliğini yaptı. İlk evliliğinden 2 çocuk annesi Fatma Şenses, 20 gün önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşini terk etti, annesi Fatma Yılmaz´ın Gönen İlçesi´ndeki evine geldi. Fatma Şenses ardından da eşinden boşanmak için dava açtı.

EŞİNE KIZDI, PEŞ PEŞE TETİĞE BASTI

Eşinin evi terk edip, boşanma davası açmasına kızan Salih Şenses, dün sabah kayınvalidesi Fatma Yılmaz´ın evine gitti. Eşi Fatma Şenses ve kayınvalidesi Fatma Yılmaz ile tartışan Salih Şenses, üzerinde bulunan tabancayı çıkararak peş peşe tetiğe bastı. Fatma Yılmaz ve kızı Fatma Şenses vücutlarına isabet eden kurşunlarla olay yerinde yaşamlarını yitirdi.

HIZINI ALAMADI, KAYINBİRADERİNİ DE ÖLDÜRDÜ

Ardından evden çıkıp Gönen Vergi Dairesi´ne giden Salih Şenses, burada çalışan kayınbiraderi İsmail Yılmaz´la da tartıştı. Şenses, tartışma sırasında tabancasını çıkararak kayınbiraderi İsmail Yılmaz´ı da öldürdü. Şenses, ardından kendisine ait 34 FE 092 plakalı otomobille kaçtı.

Salih Şenses´in aracıyla Bandırma yönüne kaçtığını belirleyen Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne aracın plakası ve Şenses´in eşkâlini verdi. Bunun üzerine Bandırma girişinde uygulama yapan ekipler Salih Şenses´in kullandığı aracı ilçe girişinde durdurdu.

ARABASINDA İNTİHARA KALKIŞTI

Yakalanacağını anlayan 3 kişiyi öldüren Salih Şenses, üzerinde bulunan tabancasını başına dayayarak intihar girişiminde bulundu. İntihar girişimi, polisler tarafından son anda engellendi. Gözaltına alınan Salih Şenses, Gönen´den gelen ekiplere teslim edildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİKTEN 20 DAKİKA SONRA KENDİNİ ASTI

Gönen´e getirilen İsmail Şenses, polisteki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak, dün gece Bandırma M Tipi Cezaevi´ne konuldu. Bugün saat 02.00´de cezaevine teslim edilen Şenses, 20 dakika sonra kendini asarak yaşamına son verdi. Kendisini ne ile astığı henüz açıklanmayan Şenses´in cesedi savcının inceleme yapması ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu´na gönderildi. Soruşturma sürdürülüyor.

 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli