Seri Bozulmadı

Seri Bozulmadı

Teknik patron Öksüz:Seyir zevki yüksek bir maç oynadık.``




Gönen
Belediyespor sahasında konuk ettiği kayıpsız lider Bozcaada karşısında takım olarak çok iyi mücadele etmesine rağmen kazanamama alışkanlığını sürdürdü. Kestel, Mudanya, Büyükçekmece ve Bozcaadaspor'la oynadığı son 4 lig maçından da beraberlikle ayrılan yeşil beyazlılar, Bozcaada'ya ilk puan kaybını yaşatan takım oldu.

Namağlup Bozcaadaspor'dan sonra 1 yenilgiyle en az yenilen 3 takımdan biri olan Gönen, 5 beraberlikle en fazla berabere kalan ekip durumunda. Gönen BAY olduğundan bu hafta ligde maç oynamayacak.  Sahasında konuk ettiği lider Bozcaadaspor ile 1-1 berabere kalan Gönen Belediyespor 7. maçında 5. beraberliğini elde etti.

Karşılaşma sonunda bir açıklama yapan teknik sorumlu Yüksel Öksüz, rakiplerinin iyi bir takım olduğunu belirterek,  böyle önemli bir rakip karşısında maçta öne de geçtiklerini ancak bir karambol sonucu kalelerinde golü görmeleriyle sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu da sözlerine ekleyen Öksüz, Öncelikle taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Böylesine önemli bir maçta bizleri yalnız bırakmadılar. Maç sonunda onlara galibiyet hediye etmeyi çok isterdik ancak gerçekleştiremedik. Yine de seyir zevki yüksek bir maç oynadık. Böylesine iyi top yapan bir rakibi kendi yarı sahasına hapsetmek hiç de kolay değil. Bu baskı sırasında ikinci golü bulabilseydik maçın gidişatı bambaşka olurdu. Tabii rakibi de tebrik etmek gerekiyor. İyi mücadele ettiler. Şimdi bay takım olduğumuzdan aradaki zamanı iyi değerlendirip, Altınova deplasmanına daha hazır bir şekilde çıkmak istiyoruz” dedi. 






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli