Serie A`dan Türkiye 2`nci Ligi`ne

Serie A`dan Türkiye 2`nci Ligi`ne

İkinci Lig Beyaz Grup temsilcilerinden Balıkesirspor, Bugsaşspor`un golcüsü Mustafa Şen`le anlaşırken, sürpriz bir transfere imza atıp İtalya`da Serie A`nın önemli takımlarından Parma`da stoper mevkiinde oynayan Emre Yumuşak`ı da renklerine bağladı.




İkinci
Lig Beyaz Grup temsilcilerinden Balıkesirspor, Bugsaşspor`un golcüsü Mustafa Şen`le anlaşırken, sürpriz bir transfere imza atıp İtalya`da Serie A`nın önemli takımlarından Parma`da stoper mevkiinde oynayan Emre Yumuşak`ı da renklerine bağladı.


Parma`nın 2010 yılında Belçika`nın AS Eupen takımından transfer edip altyapıda oynattığı 19 yaşında, 1.93 metre boyundaki Emre`nin iki yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı. Belçika U-18 Milli Takımı`nda forma giyerken Türkiye Futbol Federasyonu`ndan gelen teklifi kabul edip ay-yıldızlı ekibi seçen Emre Yumuşak, 5 kez Türkiye U18 Milli Takımı`nda görev yaptı.

Bu arada Bugsaşspor`da geride bıraktığımız sezon 5 gol kaydeden Mustafa Şen`le de bir yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. 29 yaşındaki Mustafa Şen, bir önceki sezon Bandırmaspor formasıyla 9 gol atmıştı. 



ban10
3.07.2012 16:31:55
helal olsun size balkes bizimkiler gibi transferlerde hata yapmıyorsunuz bırakmışsınız işi bilen adamlara karışmadan noktra transferler nasıl yapılır menajeriniz hakan götürüyor işi bu senen kesin çıkarsınız ..bizde 2 fifa menajeri var başkan ile ahmet edin ikisi yapıyor transferleri 5 yıldan beri transferleri 2 si yapıyor kimseye bırakmazlar

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı