Serseri Kurşuna Hedef Olan Genç toprağa verildi.

Serseri Kurşuna Hedef Olan Genç toprağa verildi.

Başkasına sıkılan kurşunlara hedef olan Spor Kulübü Yöneticisi 20 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Gönen´de meydana gelen kavga olayına tesadüfen tanık olan Gökhan Özcan, hoyratça sıkılan kurşunlara hedef olması ardından kaldırıldığı hastanede ameliyata alınmasına karşın kurtarılamadı.

/resimler/2015-12/19/2331576632711.jpg

Gökhan Özcan (27) gözyaşları içinde toprağa verilirken, psikopat Macit Akdere (33) polis tarafından yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp ceza evine kapatıldı.

Filmlere konu olacak olay geçtiğimiz günlerde Gönen´de Esnaf Kefalet Kooperatifi çok amaçlı Salon´un önünde meydana geldi.

Alaattin mahallesi muhtarı Nail Koyuncu´nun oğlu için düzenlediği Nişan cemiyeti için davetliler salonda yerlerini aldığı sırada gençler salon dışında tartışmaya girdi.

Gerekçenin bilinmeyen sebebi neticesi Macit Akdere (33) üzerinde taşıdığı silahla hasmı olduğunu iddia ettiği Naci isimli şahsa ateş etmek istedi.

Ortamın kalabalık, kavgayı ayırmak isteyenler ve itiş kakışlar sırasında Macit Akdere´nin elindeki silahın patlaması sonucu kavga ve tartışma ile hiçbir ilişkisi bulunmayan Gökhan Özcan (27) isimli genç kurşunlara hedef oldu.

Olay yerine çağırılan cankurtaran ile Gönen Devlet Hastanesine kaldırılan Gökhan Özcan iki ayrı ameliyat geçirmesi ardından hayati tehlikesini atlatamadığı gerekçesi ile kamu hastaneleri birliği merkezi Balıkesir´e sevk edildi.

Gökhan Özcan´ın Balıkesir´deki müşahedesi yaklaşık 20 gün sürdü.

Tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamayan Gökhan Özcan Perşembe günü hayata gözlerini kapattı.

Aynı zamanda 2. Amatör Kümede mücadele veren Üzümlüspor´un yönetim kurulu üyesi olan Gökhan Özcan (27) Cuma namazını müteakiben doğup büyüdüğü Gönen-Üzümlü Mahallesindeki cenaze töreni ile gözyaşları arasından toprağa verilirken, Olayla ilgili olarak gözaltında bulunan Macit Akdere (33) cinayet zanlısı olarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine kondu.

Kaza kurşunu ile hayatının baharında yaşama veda eden Üzümlüspor yöneticisi Gökhan Özcan´ın ailesi hiç yere kaybettikleri evlatlarının acısını yaşarken, yaşanan trajedi günlerinin hastane ve tedavi süreci olumsuzlukla sonuçlanması ardından, yaralanma olayı sonrası ameliyat ve tedavi sürecine muhatap olan doktorlar ve cinayetin bir numaralı muhatabı psikopat Macit Akdere hakkında ağırlaştırılmış ceza talebi ile avukatları aracılığı ile dava açmaya hazırlanıyorlar.

/resimler/2015-12/19/2332244308490.jpg



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı