Sertaç Çam yuvaya döndü

Sertaç Çam yuvaya döndü

Bandırmaspor´un eski oyuncusu, Altınordu ile mukavelesini sonlandırarak bandırma´ya dönüş yaptı.

Bandırmaspor´da güzel günler yaşayıp, Kocaeli Körfez SK. ne kiralık olarak verilen, daha sonra ise Altınorduspor´a satılan sol açık Sertaç Çam kendi isteği ile Bandırmaspor´a dönüş yaptı.

Bandırmaspor çarşı ofisinde bugün yapılan imza töreni ile bordo beyazlı ekip ile 1,5 yıllık sözleşme yapan Sertaç Çam, başka kulüplerinde talip olmasına rağmen özellikle kendi tercihinin Bandırmaspor olduğunu açıkladı.

Bandırmaspor Basın sözcüsü Bilgen Süngü, Yardımcısı Recep Kılıç ve Genel Kaptan Kayhan İpek hazır bulunduğu imza töreninde yaptığı açıklama ile Bandırmaspor´da yaşadığı arkadaşlık atmosferinin sonuca tesir edeceğine inandığını belirten Sertaç Çam bordo beyazlı ekibin başarısı için elinden gelen çabayı göstereceğini açıkladı.

Bandırmaspor Basın sözcüsü Bilgen Süngü imza töreni ardından yaptığı açıklama ile Sertaç Çam´ın Bandırma ya gelmek isteği ile birlikte taliplerinin artığını, ancak bu oyncunun Bandırma yı tercih ettiğini söyledi.

Bilgen Süngü, Bordo beyazlı ekibin bir yabancı transfer ile devre arası transfer sezonunu kapatmak istediklerini, ancak transfer tarıhinin ocak ayı sonuna kadar devam ettiğini açıkladı.

/resimler/2017-1/19/1352424228253.jpg



Anahtar Kelimeler: Sertaç yuvaya döndü
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false