Sertifikalarını aldılar

Sertifikalarını aldılar

Futbol Okulu öğrencileri uzun ve yorucu olan ancak bir o kadar da eğlenceli geçen kursun ardından başarı sertifikası almaya hak kazandılar.

Futbol Okulu öğrencileri uzun ve yorucu olan ancak bir o kadar da eğlenceli geçen kursun ardından başarı sertifikası almaya hak kazandılar. Törende öğrencilerin oldukça heyecanlı oldukları gözlendi.

Gönen Belediyespor Yaz spor Okulları içinde yer alan futbol okulu ilk etap kursu tamamlandı. 39 öğrenci başarı sertifikalarını Gönen belediye başkan yardımcısı Abdurrahman Kural ve Gönen Belediyespor kulüp başkanı İsmail Biroğlu’nun elinden aldılar. Az sayıda öğrenci velisinin de katıldığı Nail Gönenli Şehir Stadı’ndaki sertifika töreninde bir konuşma yapan başkan yardımcısı Abdurrahman Kural tüm öğrencileri kutlarken, velilere de çocuklarını böylesi etkinliklere katılmaları yönünde verdikleri desteklerden dolayı kutladı. Sertifika töreninde Gönen Belediyespor yöneticileri Ünsal Karakaş, İbrahim Palaz ve Cafer Karaduman ile alt yapı antrenörü Hakkı Şen de hazır bulundular. 



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı