Servis araçlarına yeni düzenleme

Servis araçlarına yeni düzenleme

OKUL ve PERSONEL SERVİSİ İÇİN GÜZERGAHA İZİN BELGESİ ALACAK ARAÇLARIN İÇİN SON UYARI YAĞILDI.

Yeni dönemde servis taşımacılığı yapacak olan firma ya da araç sahipleri ilgili Güzergâh İzin Belgeleri için Büyükşehir Belediyesinin oluşturacağı Servis Uygunluk Muayene Komisyonuna başvurmaları gerektiği bildirildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Büyükşehir sınırları içersinde Okul öğrencileri ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarının personel servis taşıma işini üstlenmek isteyen gerçek ve tüzel kişilerin ilgili yönetmelikler gereği “Okul Servis Araçları Güzergah İzin Belgesi” ile “Personel Servis Aracı Güzergah izin Belgesi” alması gerektiği bildirildi.

Yapılan açıklamanın devamında belirtilen taşımacılık faaliyetinde bulunacak olan araçların Servis Uygunluk Muayenesi için, Pazartesi – Çarşamba – Cuma günleri 09.30-12.00 ve 13.00-16.00 saatleri arasında Bandırma, Burhaniye ve Balıkesir Merkez İlçe Muayene Komisyonları oluşturulacağı ifade edildi. Bandırma’da ilgili izin belgesi için oluşturulacak Muayene Komisyonu Şehirler arası Otobüs Terminalinde işlem yapacağı öğrenildi.



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli