``Sevemez kimse seni, Benim sevdiğim kadarrr``

``Sevemez kimse seni, Benim sevdiğim kadarrr``

Kız arkadaşına, Cumhuriyet alanında pankart ile evlenme teklif etti.




Ümit Utku Eker isimli genç, Kız arkadaşı Müge Görbıyık`a unutulmaz bir yöntemle evlenme teklifi yaptı. Bandırma Cumhuriyet alananında gerçek-
leşen sıra dışı evlenme teklifinde, Genç adamın yakın arkadaşları figüra-
nlık yaptı.
İlginç evlenme teklifini izleyenler, Aşk konulu film çekimi yapılıyor sandı.




İlginç evlenme teklifi olayı bu akşam saatlerinde Cumhuriyet alanında bulunan İskender Kebap üzerinde faaliyet gösteren Riva Restorant`ta meydana geldi.

Ümit Utku Eker isimli Ziraat Mühendisi genç çalıştığı Manisa`daki şirketinden hafta sonu izni alarak geldiği memleketi Bandırma`da bir yıldır arkadaş olduğu Yapı Kredi şubesi personeli kız arkadaşı Müge Gürbıyık`ı yemeğe aldı.



Riva restorant`ta özel olarak hazırlanan 2 kişilik özel masada yerini alan genç çift birlikteliklerinin sonucuna ilişkin fikir jimnastiği yaparken bir anda ortaya çıkan dev pankart ilginç süpriz`e herkesin tanık olmasını sağladı.

Ümit Utku Eker`in arkadaşları tarafından Ziraat Bankası önünde açılan dev pankart ve hep bir ağızdan söylenen ``Sevemez kimse seni, benim sendiğim kadar`` adlı şarkının nağmeleri eşiliğinde sevdiği kızın ellerini tutup, gözlerine bakarak ``Benimle evlenirmisin?`` diyen Eker, Aldığı ``Evet`` cevabı karşılığında bu mutlu teklifi seyreden onlarca izleyicinin alkış yağmurunda ıslandılar.



Yaşananların sanal değil gerçek olduğunun anlaşılması üzerine, bu güzel seneryoyu izleyen-
lerin başında gelen Bandırmalıların yakından tanıdığı ünlü modacı Sercan Atlı-Gül Dalkılıç çifti öncelikle Eker ve Gürbıyık çiftini kutlarken kendilerinin böyle bir farklılık düşünmemiş olmalarının eksikliğini hissettiklerini belirttiler.

......






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı