Sevenlerine yağmurla veda etti.

Sevenlerine yağmurla veda etti.

Görev Şehidi Polis Memuru için resmi tören düzenlendi.

 

Görev yaptığı Çorum´da geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Bandırma´lı polis memuru Murat Gezer düzenlenen törenle toprağa verildi.

Bandırma Doğanpınar Mahallesi eşrafından Günaydın Mahallesi İtfaiye Sokak yeni arasta ayakkabıcı esnaflarından Merhum Maksut Gezer´in oğlu Murat Gezer(38) in ani vefatı başta ailesi, eş ve dostları yanı sıra polis teşkilatında üzüntü ile karşılandı.

/resimler/2015-10/22/1405083874607.jpg

Görev şehidi Murat Gezer´in Ankara´daki adli tıp incelemesi ardından akşam Bandırma´ya ulaşan cenazesi bu sabah Devlet Hastanesinden alınarak Sunullah camii yanındaki baba evine getirildi.

Murat Gezer´in cenazesi evinin önünde komşularından helallik alınması ardından veda töreni için Bandırma ilçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Buradaki 2. tören sonrası Haydarçavuş camiinde katafalka konulan Görev Şehidi Polis Murat Gezer´in cenaze namazını ilçe Müftüsü Süleyman Küçük kıldırdı.

Görev şehidi olarak ebediyete intikal eden Polis Teşkilatı Çorum il Emniyet Müdürlüğünde görevli KOM şube memuru Murat Gezer, sağanak yağmur altında ebediyete uğurlandı.

Evli ve 2 çocuk babası olan görev şehidi polis memuru Murat Gezer´in defin´i sonrası taziyeleri eşi Nedime Gezer, Ablası Nurhayat Gezer Evren, yeğeni Doğanpınar Muhtarı Selami Gezer ve evlatları ve cenazeye katılan mesai arkadaşları kabul etti.

/resimler/2015-10/23/0009496615421.jpg

Çorum´da görev sırasında kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden polis memuru için Bandırma Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi.

Bandırma ilçesinde dünyaya gelen, Murat Gezer (38), 2001 yılında polis okulundan mezun olmuş, Amasya ve Sivas Emniyet Müdürlüğünün ardından 2013 yılında geldiği Çorum Emniyet Müdürlüğü´nde Kaçakçılık ve Organize Suçlarlarla Mücadele Şube Müdürlüğü´nde görevli iken 21 Ekim 2015 günü görev arasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 38 yaşındaki Murat Gezer cenazesi emniyet müdürlüğü bahçesine polis arkadaşlarının omuzlarında getirilerek tören alanına yerleştirildi.

Cenaze törenine katılan Eşi Nedime ve iki çocuğu Ensar ile Fatmanur babasını son yolculuğuna uğurlarken hıçkırıklara boğuldular. Çocukları tabut başında babalarının resmine sarılarak, bakarken eşi Nedime Gezer´in ise dudaklarından ?´Bizlere gözün gibi baktın, Allah senden razı olsun, nur içinde yat?´kelimeleri döküldü.

Saygı duruşu ve polis memurunun özgeçmişinin okunmasının ardından dua okunda

Törene Bandırma Kaymakamı, Tuncay Sonel, Garnizon ve Hava Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Mustafa Rüştü Çelenk, Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç polis memurunun dost ve akrabaları, mesai arkadaşları katıldı.

Polis Memuru Murat Gezer´in cenazesi Haydar çavuş Camii´nde kılınan namazın ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.

/resimler/2015-10/23/0010489585287.jpg

 



Anahtar Kelimeler: Sevenlerine yağmurla veda etti
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli