Sevgi yolunda yangın

Sevgi yolunda yangın

Sevgi yolu üzerinde bulunan RİO isimli işyerinde elektrik kontağından yangın çıkarttı.

Bandırma'da bugün olağan yaşamı saat 16.00 dolaylarında gelen yangın ihbarı itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Sevgi yolu üzerinde Kızılay'a ait ancak özel bir işletme tarafından apart olarak kullanılan yapı ile Ticaret odası tarafından iş dünyasına katılan yeni iş merkezinin arasındaki  4 katlı işyerinin yeni tabela asımı aşamasında elektrik kontağından yangın çıktı. 

Temin edilen yangın söndürücü tüpleri ile başlayan ilk müdahale, daha sonra olay mahalline ulaşan itfaiye ekiplerinin müdahalesi yangın‘ın büyümeden söndürülmesini sağlarken olay yerine ulaşan 2 İtfaiye'nin yangın mahalline girmesi bir hayli zaman aldı.

İstiklal Caddesi'nin eski Bandırma Ortaokulu kenarından ulaşılması gereken bölümde bir otomobilin park etmiş olması, itfaiye ye büyük zaman kaybettirdi.

Bu durum bir kez daha Bandırma'da böylesine önemli bir müdahaleyi gerektirecek durumlarda çeşitli olumsuzlukların yanı sıra gelişi güzel park edilmiş araçlardan kaynaklanan olumsuzlukların yangın söndürme aracının müdahale hamlesini ortadan kaldırdığı görüldü.



Anahtar Kelimeler: Sevgi yolunda yangın
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı