Sevgiyle tüm engelleri aşmak için

Sevgiyle tüm engelleri aşmak için

3 Aralık Dünya Engelliler gününde, Engelli sanatçılardan "Renklerin Melodisi" resim ve deri dönüşüm sergisi

3 Aralık Dünya Engelliler günü kutlamaları kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Bandırma Şube üyesi Battal Yavuz ve Türkiye Sakatlar Derneği Bandırma Şube Üyesi Sadrettin Kıymık'ın hazırladığı “Renklerin Melodisi” ziyarete açıldı.

Kaymakam Engin Aksakal, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun'un katılımı ile ziyarete açılan Engelli sanatçılar Yavuz ve Kıymık'ın “Sevgiyle tüm engelleri aşacağız.” sloganlı eserlerin beğeniye sunulduğu eserler Tunç Başaran Kültür Merkezinde bir hafta süre ile ziyarete açık kalacak.

“RENKLERİN MELODİSİ RESİM SERGİSİ”
3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında hayata karşı engel tanımayan, sevgiyle ve sanatla tüm engelleri aşan özel bireyler tarafından hazırlanan "Renklerin Melodisi" resim sergisi ile bir farkındalık çalışması örneği.

Sergide renklerle hayata tutunan özel gereksinimli bireylerin yaklaşık 40 eseri yer aldı. Sergi çalışmalarında Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Battal Yavuz’un himayelerinde hazırlanmaktadır. Aynı zamanda Sadrettin Kıymık’ın yardımları da azımsanmayacak ölçüdeydi. Eserlere bir başka katkıda bulunan Özel Çocuklar ve Özel Bireyler Derneği Başkanı Kazım Karakazım oldu. Karma şekilde hazırlanan eserler sergiyi izleyen sanat severler tarafından ilgi ve beğeni topladı.



Anahtar Kelimeler: Sevgiyle engelleri aşmak
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı