Sevilla`dan sıra dışı kutlama,

Sevilla`dan sıra dışı kutlama,

Güzel sanatların, vazgeçilmez adresi Sevilla`da Odaman resepsiyonu






Bandırma Manşet                                                                                       Hakan Ç A P A R 


Kimler geldi kimler geçti, Yaşamsal ritmine yeni ufuklar katma adına, Kimi bir geçmişi bırakıp yeni umutlara yelken açtı,
Kimi sarışındı esmerliğe adım attı, Kimi ise esmer`di sarışın oldu, Model model çeşit çeşit değişimler hep o işletmenin koltuklarında evrim geçirdi.
Sevila Kuaför`ün işletmecisi Hüseyin Göktürk kurumsal kimliğinden hiç ödün vermedi, Hem kendisini ve işletmesini yenileyerek insanları mutluluk yolculuklarına uğurladı.

Kimi Nişanlı oldu, Kimi gelin, Kimi doğumunu kutladı, Kimi dost meclislerinde yeni vizyonunu gösterdi, Ama tümünün ardındaki gizli el elbette Hüseyin Götürk ve işletmesi Sevilla Kuaför dü.
İşte bu işletme kurumsal yapısına yakışır bir resepsiyon ile önceki gece Odaman Otel Lalezar`da işletme çalışanlarını bir araya getirdi.

Yemekler yendi, Müzik dinlerdi, Zaman zaman dansa, Zaman zaman oyuna kalkıldı ve Atılan stres`ler yeni bir çalışma sürecine motivasyon oldu.

Hüzeyin Göktürk ve Sevilla çalışanlarını Bizde Bandırma Manşet olarak kutluyor, Başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.
















Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false