Seyirci desteği şart

Seyirci desteği şart

Bandırmaspor Teknik Direktörü Nurettin Yılmaz: Kalan 7 maçımız da final”








S
por Toto 2.
Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor'un  Teknik Direktörü Nurettin Yılmaz, Bundan sonra kalan 7 maçımız da final niteliğini taşıyor” dedi.


Geçtiğimiz hafta Kızılcahamamspor deplasmanında başarılı bir oyun sergilemelerine karşın girdikleri gol pozisyonlarını değerlendirememeleri nedeniyle golsüz beraberlikle döndüklerini vurgulayan Yılmaz, şunları söyledi:

Şimdi, kalan son 7 maçımız da final niteliğinde. Pazar günü Ünyespor'u konuk edeceğiz. Ünyespor, kümede kalma mücadelesi verdiğinden karşılaşma zor geçecek. Ama seyircimizin de desteğiyle maçtan üç puanla ve yine lider olarak ayrılıp, şampiyonluk mücadelemizi sürdürmek istiyoruz.”

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil de, Ünyespor maçında bordo-beyazlı taraftarların büyük desteğine gereksinim duyduklarını vurgularken, Kalan 7 maçımızdan 4'ünü Bandırma, 3'ünü ise deplasmanda oynayacağız. Bu avantajımızı iyi değerlendirmek için kendi evimizde oynayacağımız maçlarda fire vermemeliyiz. Bu dört maçımızda da seyircimizin, stadı doldurarak, takımımıza destek vereceklerine inanıyoruz” diye konuştu.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.2 ° / 9.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı