SEZER ŞEN GÜVEN TAZELEDİ

SEZER ŞEN GÜVEN TAZELEDİ

9 AĞUSTOS'ta İL KONGRESİNİ YAPACAK OLAN İYİ PARTİ MARMARA KONGRESİ İLE İLÇE KONGRELERİNİ TAMAMLADI

Genel başkanlığını Meral Akşener'in paylaştığı İYİ Parti Balıkesir il Başkanlığı bugün yapılan Marmara Adalar ilçe kongresi ile 20 ilçesinde kongre takvimini tamamlamış oldu.

9 Ağustos'ta İl kongresi ile süreci noktalayacak olan İYİ Parti'de bugün iktidar çoşkusu vardı. 

Marmara Adalar ilçe konresi için Marmara düğün salonunda bir araya gelen İYİ'ler divan'ın oluşması ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile genel kurula geçildi.

Yönetim kurulunca hazırlanan faaliyet ve çalışma raporunun okunması ve ibrası ardından söz alan İl Başkan Nedim Tuna, birlik ve dayanışma içinde el ele yürüyerek, cesur yürekli insanların korkmadan genel Başkan Meral Akşener'i Cumhurbaşkanlığana taşıyacağına inandığını söyledi.

İyi parti Marmara ada başkanı Sezer Şen'in tek aday olduğu genel kurulda yaptığı konuşmada  Marmara için ilk seçimlerde birinci parti olma sözü verdi.

Sezer Şen; Elini taşın altına sokmaktan çekinmeyen, her daim görev alan biz cesurlar hiçbir hesabın içinde olmadan, tek hesabımız o da milleti huzur ve refah'a kavuşturmaktır. "

 "Bu uğurda yorulmak  bilmeden çalışacağız." dedi.

Genel kurulda söz alan eski Dursunbey Belediye Başkanı ve bugün İyi Parti Dursunbey İlçe Başkanaı olan Mehmet Yarma; "Bizler cesur yürekli topuklu efe Meral Akşener'e güvenmiş insanlarız, hedef ve gayemiz yaşanan tüm bu olumsuzlukların giderilmesi adına kendisini ilk seçimde ülkenin başına getirmektir. Bu bizim için kutsal bir görev olmuştur, bu nedenle bugün içimizde ayrı, gayrılık gözetmeksizin herkesi kucaklama zamanıdır. Bizim iktidar olma özlemimin kadar vatandaşın bu iktidardar kurtulma özlemine çözüm getirmeliyiz." dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Nedim Tuna, İl Başkan Adayı ve eski 6 Eylül Başkanı Özlem Ural, Dursunbey İlçe Başkanı Mehmet Yarma, Altıeylül İlçe Başkanı İsmail Özay, Susurluk İlçe Başkanı İsmail Çakır, Manyas İlçe Başkanı Özcan Biçer, Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert ve Erdek İlçe Başkanı Arif Demir'in yanı sıra bazı il ve ilçe yöneticilerinin hazrı bulunduğu genel kurulda tek liste ile gidilen seçim sonrası kongreye katılan 194 delegenin oyunu alan Başkan Sezer Şen yeniden başkanlığa getirildi.

İYİ PARTİ MARMARA ADALAR İLÇE YÖNETİMİ

Sezer Şen'in ilçe başkanlığında hazırlanan liste ile göreve getirilen isimler şunlar oldu; Asım Yalçınkaya, Bilal Koç, Şengün Gül, Nuri Aktay, Ümmiye Korkmaz, Muhammet Yayla, Atacan Seçin, Duhan Karadağlı, Cemalettin Emre, Tuncay Kuku, Ufuk Dere, Zeki Arğa, Ayşe Bora, 

Asıl İl delegeleri; Sezer Şen, Asım Yalçınkaya, Candemir Koç



Anahtar Kelimeler: SEZER GÜVEN TAZELEDİ
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli