Sezgin´den açıklama

Sezgin´den açıklama

Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin: ?Siyasete girmeyi düşünmüyorum?

Adalet ve Kalkınma Partisi´nin(AKP) Bandırma´da yaptırdığı 4 farklı ankette Bandırma belediye başkan adayı olarak vatandaşlara ismi sorulan Halit Sezgin, ?Siyasete girmeyi düşünmüyorum? dedi.

/resimler/2018-12/4/1223591356610.jpg

Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin, tam bir ?Bandırma sevdalısı? olduğuna dikkati çekerek şu değerlendirmede bulundu:

?Beni Bandırma Belediye Başkanı olarak görmek isteyenlere şahsıma gösterdikleri teveccüh için çok teşekkür ederim. Ancak aktif siyasette yer almayı hiçbir zaman düşünmedim ve düşünmüyorum. Bandırma Ticaret Borsası´nda dört dönemden beri yönetim kurulu başkanlığını yürütüyorum. Borsayı bugünkü başarılı çizgisine yönetim kurulumuz ve meclisimizde yer alan çok değerli arkadaşlarımızla tam bir ekip çalışması içinde getirirken, üyelerimizden de büyük destek aldık. Borsamız bugün, ülke düzeyinde en üst noktalarda Bandırma´nın ismini gururla temsil ediyor. İşte Borsamızın bu başarısı ekip çalışması ve karşılıklı güvenin eseridir. Siyaset ise çok ayrı bir hizmet alanı. Siyaset kurumu ile kişiliğim arasında bir bağ kuramıyorum. Bu nedenle beni bu göreve layık görenlere bir kez daha teşekkür ederken, bir ?Bandırma Partilisi´ olarak, çok sevdiğim Bandırma´ya, siyaset dışından en iyi hizmeti sunma çabalarımı sürdüreceğimi kamuoyuna saygılarımla duyuruyorum.? Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Sezgin açıklama
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli