Sezgin´e yeni görev

Sezgin´e yeni görev

Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Sezgin, TOBB Akreditasyon Kurulu´na seçildi

Bandırma Ticaret Borsası(BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´nin(TOBB) ?Akreditasyon Kurulu? üyeliğine seçildi.

/resimler/2018-10/4/1400136069366.jpg

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından bu kurulda görevlendirildiğini belirten Sezgin, şunları söyledi:

?Bana güvenerek, bu görevi takdir eden TOBB Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu görevi de en iyi şekilde yerine getirmek için elimden gelen çabayı harcayacağım. Borsamız, 2008 yılından beri TOBB´un, en yüksek puanlarla TOBB´un akredite edilen Borsa ve Odaları arasında yer alıyor. Akreditasyon, çok önemli. Akredite edilen Borsa ve Odaların, dünyadaki gelişmiş borsa ve odalarla hizmet kalitesi açısından eşdeğer olduğunu gösteriyor.?

TOBB´un yeni Akreditasyon Kurulu, şu üyelerden oluşuyor:

TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Faik Yavuz, Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kızıltepe Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükçü, Çorlu Ticaret Odası Genel Sekreteri İbrahim Karagöz, Samsun TSO Genel Sekreteri Süleyman Karabük, Uşak TSO Genel Sekreteri Caner Urhan, Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gökçen Turan, Adana Ticaret Borsası Genel Sekreteri T. Gökhan Öztürk, TOBB Reel ARGE ve Uygulama Dairesi Başkanı O. Fatih Soysal.

Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, ayrıca TOBB Borsa Konsey Üyeliği, Lisanslı Depoculuk Tazmin Fonu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve BALO A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de sürdürüyor.  Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Sezgin yeni görev
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli