Sezgin’e TOGG hediyesi

Sezgin’e TOGG hediyesi

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'de yerli Otomobili üretecek Girişim Grubu (TOGG)'un montunu hediye etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsaların başkanlarına yeni yıl için TOGG montu hediye etti.

Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin de kendisine verilen yeni yıl hediyesini değerlendirirken, “Birliğimizin değerli başkanı Rifat Bey, bizlere çok anlamlı bir yeni yıl hediyesi gönderdi. Teşekkür ediyorum. Türkiye Otomobil Girişim Grubu (TOGG), ülkemiz için farkındalık yaratacak büyük bir proje. Türkiye’nin ilk yerli otomobilini üretecek girişim grubu içinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin de bulunması bizler için ayrı bir gurur kaynağını oluşturuyor” dedi.

TOGG NEDİR

Türkiye’nin Otomobili Girişimi Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş.(TOGG), dünyayla rekabet edecek, fikri mülkiyet haklarına sahip bir otomobil markası yaratma hedefiyle güçlerini birleştiren Anadolu Grubu, BMC, Kök Grubu, Turkcell, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB), Zorlu Grubu ortaklığında, 25.06.2018 tarihinde kuruldu.

TOGG, elektrikli ve bağlantılı araçlar tasarlamakta ve bu araçlar etrafında bir mobilite ekosistemi inşa ediyor.

TOGG, bu ekosistem sayesinde geniş kitlelerin yaşamlarını kolaylaştırmayı, emisyonları sıfırlayarak, sürdürülebilir bir gelecek yaratmayı hedefleyen geleceğin otomobil şirketi olarak lanse ediliyor.



Anahtar Kelimeler: Sezgin’ hediyesi
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false