SGK çalışanlarına Esnaf odalarından kutlama

SGK çalışanlarına Esnaf odalarından kutlama

BESOB başkanı Mesut Aşanel ve oda başkanları SGK İl Müdürü Ömer Çalışkan ve personelini SGK Haftası nedeni ile makamında ziyaret etti.






.Tayyar TOPRAK. ...... BALIKESİR.

Esnaf
Teşkilatı yönetimi ve oda başkanları ile SGK İl Müdürü Ömer Çalışkan'ı SGK Haftası nedeni ile makamında ziyaret etti.
Müdür Çalışkan SGK'nın Balıkesir, Bandırma ve Körfez'deki üç önemli projesi için çalıştıklarını vurgularken BESOB Başkanı Aşanel de Çalışkan Müdüre esnaf teşkilatının her zaman yanında olduğu için teşekkür etti


Sosyal Güvenlik Haftası Nedeniyle Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği Başkanı Mesut Aşanel,Başkan Yardımcıları Necdet Erkan,Kazım Acvı,yönetim kurulu üyesi Fehmi Erdem,Eletirciler Odası Başkanı Ebru Erayman,İnşaatçılar Odası Başkanı Hayrettin Demirbaş, Bakkallar Odası Başkanı Hasan Yançıl,Ayakkabıcılar Odası Başkanı Turgay Kapan,Marangozlar Odası Başkanı Kamil Güler,Berberler Odası Başkanı İbrahim Demirer,Kahveciler Odası Başkanı Davut Acar,Camcılar Odası Başkanı Sami Pak ziyarette yer aldılar.


SGK İl Müdürü Ömer Çalışkan BESOB'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başladı. Müdür Çalışkan Göreve geldiğimde 3 önemli konuyu gündemime aldım. Merkez, Bandırma ve Edremit'e kurum adına kendi hizmet binasının olması. Şu an Merkez için Belediye ve valilik mutabakata vardılar. Dosya Başbakanın önünde yaz ortası veya sonbaharda kazmayı vurabiliriz. Vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için çalışma ve hizmet binanız iyi olması gerek” dedi.

BESOB Başkanı Aşanel  Son zamanlarda Balıkesir'de görev yapan müdürlerimiz daha iyi yerlere hatta Büyükşehirlere gidiyorlar. Valilerde buraya gelenler daha iyi yerlere gittiler.Ama bu Valimiz kalması bizim için önemli çok çalışkan aynı zamanda Balıkesir'de Büyükşehir oluyor” şeklinde konuştu.











Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı