Sihirli Bahçe Açıldı

Sihirli Bahçe Açıldı

Baharın ilk ışıkları ile birlikte Doğa ya koşan insanlar, Birbirinin anternatifi mekarlarda yorgunluk atarken, Sayfiye anlamında aile konuklarını ağırlayan mekanların tercihi biraz daha öne çıktı.
Mayıs başında servis hizmetine başlayan Sihirli Bahçe henüs yeni olmasına karşın hafta sonları dolup dolup taştı.
Erdek yolu askeri kamplar öncesinde Göktur Motel olarak faaliyet gösteren tesislerin giriş bölümünde bulunan Bahçe ve Motel bölümünün yeni işletmecisi Savaş Muştal, kendine özgü değişimi ile tesise verdiği SİHİRLİ BAHÇE adına uygun faaliyet gösteriyor.
Savaş usta İstanbul sofralarını ünlü Sarıyer Balıkçısı yöntemi ile deniz ürünlerini sunuşu daha ilk günlerden Deniz maksullerine ilgisi olanların takdirini kazanmasına neden oldu.
Savaş usta`nın SİHİRLİ BAHÇE sinde servis ve aktivasyon bununla sınırlı kalmıyor.
Çamlar altında başlanan sabah kahvaltılarında ister sofranı kendin kur,ister Savaş usta`nın midelerle barışık Sihirli kahvaltısını tercih et.
Özellikle aile için son derece ehven olan ortamda, Oyun ve eglence gün boyu sürüyor.
Ögle vakti geldiğinde ise değmeyin ızgaraların keyfine, Sihirli mangallar bir birini izliyor, Soğuk bira sofralarında Pilicin`den, Kırmızı et çeşitlerine, Deniz mahsullarinden Yeşil salatalara iştahları kabartan sofralar yine sihirli rakamların alt alta gelmesi ile pazar keyfi yaşayanları ucuzluğu ile şaşırtıyor.
Bizden söylemesi Sihirli bahçenin Düzler kamplar bölgesindeki adresi Göktur kampta.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli