Silahlı saldırı olayı aydınlandı

Silahlı saldırı olayı aydınlandı

Başkan Yardımcısı Ozan Onur`u silahla vurarak yaralayan Hasan Kandemir tutuklanarak ceza evine kondu.

Bugün saat 15.00 sularında meydana gelen müesif saldırı olayında Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, Manyas`lı luna parkçı sabıkalı Hasan Kandemir(25) tarafından  silahla üç el ateş edilmek sureti ile sol diz üstünden vuruldu.

Ozan Onur, olaydan sonra kaldırıldığı Devlet Hastanesinde müşahade altına alınırken, Saldırıyı gerçekleştiren Manyas`lı Albay lakaplı lunaparkçı`ın üç çocuğundan birisi olan Hasan Kandemir(25) yakalanarak çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanıp ceza evine kondu.

Olaydan sonra Onur`un ilk müdahalesi ardından yatmakta olduğu devlet hastanesindeki odası ziyaretçi akınına uğradı.

Başta Başkan Dursun Mirza ardından hastane yönetimi yaptıkları ayrı ayrı açıklamalarla Başkan Yardımcısı Ozan Onur`un sol diz kapağı üzerinde bulunan kaval kemiğinde çoklu kırık meydana geldiği tespit edildi.

İlk müdahalede kemik zedelenmesine karşı bacağın alçıya alındığı Devlet Hastanesinde, hastane tarafından yapılan açıklada Başkan Yardımcısı Ozan Onur`un yaralarının hayati önen arzetmediği vurgulandı.

Başkan yardımcısı Ozan Onur tüm olumlu görüşlere rağmen yarın Fakülteye sevk edilirken, olayı gerçekleştiren fail Hasan Kandemir`in CHP Manyas ilçe Başkanı Av. İsfendiyar Ülker ile birlikte Bandırma`ya geldiği ve Başkan Yardımcısı Ozan Onur`unda lunapark adına yapılan yer tahsisini göstermek üzere Zekeriya Özdil sokak`a geldiği öğrenildi.

Bandırma Belediyesi tarafından kendisine geçici olarak tahsis edilmek üzere gösterilen arsayı begenmeyen Hasan Kandemir`in görüşmeye son derece olumlu yaklaşan Ozan Onur`a silahını çekerek 3 el ateş etmesi büyük bir facianın eşiğinden dönülmesine neden oldu.

Dokyorların yaptığı açıklamaya göre sol baldırına 3 kurşun isabet edip ikisinin bacağı delerek sağ bacağa geçmesine rağmen bu bölgede bulunan atar damar`a isabet emmemesi büyük bir şans olarak gösteriliyor.



kadir
30.04.2014 21:18:41
geçmiş olsun abi

vatandaş
1.05.2014 00:36:41
Sayın Ozan Onur`a çok geçmiş olsun. en kısa zamanda sağlığına kavuşur aramıza tekrar döner. Ama sayın İsfendiyar Ülker hemen yarın Chp Manyas İlçe Başkanlığından İSTİFA etmelidir.

adnan tuksal
1.05.2014 11:23:43
Ozan başkan,isfendiyar denilen adamın kefaletine güvenerek bu kişilerle temas kurmuştur.sonuç vurulmuştur.bu kişi bence tüm görevlerinden hiç beklemeden el çektirilmelidir.

nuri karakaş
1.05.2014 11:59:13
Bu menfur saldırıyı,nefretle kınıyor,Ozan kardeşimin bir an önce iyileşmesini temenni ediyorum..

kanka
1.05.2014 14:11:38
hepsinin istifa etmesi gerekir bu olayda çok kötü kokular geliyor hayırlısı bakalım görecegiz

1.05.2014 14:11:46
Sabıkalı ve tehlikeli birinin CHPilce başkanı ile ne isi olabilir. Ozan başkanımızı sevenlerin duası korumuştur. Acil şifalar diliyorum..

  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı