Silahlı saldırı olaylarının failleri üç günde yakalandı

Silahlı saldırı olaylarının failleri üç günde yakalandı

Polis olaylara sebebiyet verenlere göz açtırmıyor. İki ayrı işyerinde meydana gelen silahlı tehdit olayının failleri yakalandı.






Polis bir süredir peşinde olduğu silahlı saldırı ve tahdit olaylarının failleri Z.T ve İ.C yi suç aleti ve buna ait mermiler ile birlikte yakalayarak sevk ettiği adli makamlarca gereğinin yapılmasını sağladı.

25.03.2012 günü 05:50 sıralarında  Haydarçavuş Mahallesi ve Paşabayır  Mahallesinde bulunan iki ayrı iş yerinin kurşunlanması olayı ile ilgili olarak  yapılan araştırmalar sonucu Olayı gerçekleştirdiği tespit edilen İ.C (49) ve Z.T (26) yakalanarak  yapılan üst araması ve olay günü kullandıkları araç içerisinde yapılan aramada 1 adet  9 mm çapında tabanca ile 12 adet 9 mm çapında MKE yapımı fişek, 1 Adet Beretta marka pompalı Tüfek ile 5 Adet 12 calibre fişek ele geçirilmişti.

Şüphelilerin  sorgulamalarında  Z.T'nin (5) ayrı suçtan,  İ.C'nin ise (6) ayrı suçtan kaydı olduğu ve  arandığı anlaşılırken çıkarıldıkları mahkemece Z.T serbest bırakılırken , İ.C tutuklanarak  ceza evine gönderildi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı