Şimdi görev zamanı

Şimdi görev zamanı

Erdek ziraat odası çalışmalarına başladı

Bir süre önce gerçekleştirilen genel kurul ile yeni meclis ve yönetim kurulunu belirleyen Erdek Ziraat Odası yeni oluşumuyla protokol ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

/resimler/2019-2/12/1145264641641.jpg

Oda merkezinde gerçekleştirilen ilk birleşim sonrası ilçe Kaymakamı Ekrem Çalık´ı makamında ziyaret eden Erdek Ziraat Odası meclisi faaliyetlerine kaldıkları yerden devam sözü verdiler.

Erdek Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgör, Erdek-Kapıdağ ve Paşalimanı adasında tarımsal faaliyet gösteren üyelerinin ihtyacı olan araç gereçten kimyasala ne varsa temin etme noktasında ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini kaydetti.

Başkan Özgör, Oda yönetim ve Meclisinin uyumlu çalışmasının hizmete yansıması nihayi üretici çiftçimiz üzerinde olumlu tepki topladığını vurgulayarak "Erdek Ziraat Odası olarak Zeytin´den, Balık´a, Meyvecilikten bahçe ürünlerine kadar geniş bir yelpazeyi içine alan faaliyet alanımızı her geçen gün dahada arttırarak sürdürüyoruz. Özellikle bölgemizde tesis edilen tarımsal sulama göletlerinin devreye girmesi ile beklentilerin önemli bir bölümü gerçekleşmiş olacak." dedi.

Bu arada haftaya yapılacak 162 sayılı Erdek Zeytin kooperatifi genel kuruluna da değinen Özgör, "Zeytin kooperatifi bizim ve üyelerimiz için hayati önem arzeden bir konu, Zeytin Kooperatifi ortaklarının tamamı Ziraat Odamızın üyesi, dolayısı ile bölgesel üretim, istihdam ve ekonomisine yön veren böylesine önemli bir kuruluşta Ziraat Odamızın temsil yetkisi hassas dengelerin korunması adına önem arzediyor. Bu anlamda göreve aday olan sayın Özlem Sarı ve önemli ayrıntıları göz önünde bulundurarak, Erdek Ziraat Odası adına şahsımı yönetim listesine almıştır." diyerek Kooperatif kongresinde yönetime aday olan bu listenin sadece isimlerden ibaret olmadığını, belki bugüne kadar gelmiş geçmiş yönetimler içinde en fazla temsil gücüne sahip, birleştirici bir liste olduğunu vurguladı.



Anahtar Kelimeler: Şimdi görev zamanı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli