Şimdi fasıl zamanı

Şimdi fasıl zamanı

Erdek, Prestij Tekne, Balık Restaurant, Kış programını fasılla seslendirdi.

Tatil ve turizm cenneti Erdek`te yaz noktalanıp, güzü yaşarken işletmeler anlamında da kış moduna geçilmesine neden oldu.

Erdek limanında demirli Prestij Tekne Balık Restorant işletmecisi Fevzi Orman aldığı radikal bir kararla hem deniz ürünlerinde damping yaptı, hemde akşamları üst salona aldığı ince saz programı ile ahşap teknede ayrı keyiflere yelken açtı.

Erdek Prestij, Tekne Balık Restaurant`ta soğuk mezaleri 5 tl ye düşüren Fevzi Orman, Deniz mahsulü soguklardan Karides, Soya soslu Uskumru ve Hansi Ançuvez 10 tl, Ara sıcaklar`da Balık köfte, Peynirli Patlıcan 2,5, Kalamar ızgara 10 Balık Çorbası 5, Kalamar tava, Karıdes Cızlama, ve Karides Güveç 15 , Günlük taze Deniz Balıklarında ise İstavrit, Uskumru 10, Çupra, Karadeniz usulü Hamsi, Hamsi Güveç, 12, Levrek 15, Tekir, Çinekop, Bako 17, Fener Şiş 20, Fener Kavurma 25 tl ye indirdi.

Erdek Prestij Tekne Balık Restaurant`taki dampink bukadarla kalmadı. Günlük Fiks menülerin hazırlandığı Prestij tekne`de, İstavrit+Salata+Helva+Meşrubat 14.oo

Çupra+ Salata+ Helva+ Meşrubat 16.oo, Levrek+ Salata+ Helva + Meşrubat 18.oo,  Palamut+ Salata+Meşrubat 15.oo, Hamsi + Salata+ Helva+ Meşrubat 14.oo lira oldu.

Prestij tekne Balık fiyatlarını tabana indirmekle yetinmedi. Kapalı şişe meşrubat ve alkollü içkilerde de önemli indirim yapan Prestij Tekne Restaurant 70.cc 75.oo, 35.cc 40.oo, 20.cc 30, Duble 10 tl oldu.

Bira 8, Şaraplar 70 cc 45.oo, 35 cc 25.oo olarak servis edilen Prestij Tekne Balık Restaurant yeni fasıllı gecelerle Erdek`e yeni bir ivme kazandırdı.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli