Sinek ile mücadelede önemli etken

Sinek ile mücadelede önemli etken

ÇÖP KONTEYNERLERİ TEMİZLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bandırma Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri çöp konteynırlarının temizleme çalışmalarına başladı.

/resimler/2019-6/20/1424599743217.jpg

Konteynerlerin kötü kokulara neden olmasını önlemek ve çevre sağlığına olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak amacıyla başlatılan çalışmalarda ekipler dezenfekte işlemlerini yıl içinde periyodik olarak yerine getiriliyor.

Kent genelinde belirli bir program dahilinde sürdürülen çalışmalarda temizleme işlemi konteyner yıkama ve dezenfekte aracıyla yapılıyor. İşlem sırasında özel tasarım kamyonunun içine alınan konteynerler sıcak su ile yıkanırken, temizleme işlemi sayesinde çöp konteynerlerindeki pis koku ve sinek oluşumunun yanı sıra görüntü kirliliğinin de önüne geçilmiş oluyor. 3 dakika gibi kısa bir sürede konteynerlerin yıkaması gerçekleştirilirken, çevre dostu araç pis suyu kendi içerisinde barındırarak dışarı vermiyor. Yıkama işleminin yanı sıra doğaya zarar vermeyen özel solüsyonlar ile dezenfekte edilen konteynerler kısa sürede yeniden vatandaşlarımızın hizmetine sunuluyor. 

Ayrıca kentimizin işlek bölgelerinde bulunan yerüstü çöp konteynerlerin de yerinden alınarak şantiye ortamında yıkama ve dezenfekte işlemleri tamamlanmasının ardından bulunduğu bölgeye tekrar bırakılıyor.

/resimler/2019-6/20/1425290680640.jpg



Anahtar Kelimeler: Sinek mücadelede önemli etken
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli