Sınırsız beklentinin adayı

Sınırsız beklentinin adayı

Erdek Şoförler Odası Başkan adayı Aydın Tekin: ?Şoför esnafının ısrarlı isteği üzerine aday oldum?

Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası başkan adaylığını açıklayan Aydın Tekin, ?Şoför esnafının aday olma ısrarını kıramadım? dedi.

Erdek SS Minibüsçüler Taşıma Kooperatifi Başkanlığı görevini de sürdüren Tekin, şunları söyledi:

?Şoför esnafı, yaklaşık 17 yıldır görevde bulunan Fatih Payal yönetiminden memnun değil. Bu nedenle ısrarla benim adaylığımı istediler. Ben de onların isteklerini kıramayarak aday oldum. Çok iyi bir ekip kurarak, genel kurulda görev isteyeceğiz. Eğer göreve seçilirsek, çok sayıda sorunla boğuşan şoför esnafının sorunlarının çözümü için çaba harcayacağız. Bugün, şoför esnafı, ekonomik açıdan çok zor durumda. Evine ekmek götürmekte bile zorlanıyor. Mazota ve lastik fiyatlarına sürekli zam geliyor. İlçede durak sıkıntısı da yaşanıyor.?

Şoför esnafının, Edip Uğur´un Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı sırasında hiçbir destek göremeyerek mağdur olduğunu vurgulayan Tekin, ?Yeni başkanımız Zekai Kafaoğlu ile yaptığım görüşmeden, sorunlarımız ile ilgileneceği konusunda çok olumlu izlenimler aldım. Dilerim, yanılmam? diye konuştu.

1962 yılında, Bandırma´da doğan Aydın Tekin, 1984 yılından beri şoförlük yaptığını sözlerine ekledi.

1 Şubat 2018´de yapılacak olan Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası genel kurulunda 330 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.  Önder BALIKÇI

/resimler/2018-1/6/0120279481104.jpg



Anahtar Kelimeler: Sınırsız beklentinin adayı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli