Sıra, sırrı...

Sıra, sırrı...

AKP`de muhtemel liste tamam, sıralamada sıkıntı var.

 AKP`de bir süredir devam eden meclis üyesi belirleme sıkıntısı had safhaya ulaştı. Son dakikada listeye eklenen etkin isimlerin beklenen sıralarda kaymalara neden olması yönetim katında sıkıntıya neden oldu.

 Özellikle CHP`den istifa eden İsmet Koçyiğit`in ciddi olarak düşünüşmesi parti için etkin isimlerde hatırı sayılır kırılmalara neden olduğu öğrenildi.

 Gelinen noktada bugüne dek parti çalışmalarında maddi manevi efor sarf eden isimler son dakika bombaları ile yerlerinde oluşan kaymalar AKP de sıkıntılı anların yaşanmasına neden oldu.

 Taslak listelerin 14 Şubat Cuma günü ilçe seçim kuruluna teslim edilmesi gerekirken liste üzerinde son değişiklikler 18 Şubat`a dek yapılabilecek.

 Bir taraftan liste sıralama sıkıntısı, diğer taraftan seçim çalışmaları AKP`de zor bir hafta yaşanmasına neden oldu.

 Seçim çalışmalarına katılmaktan imtina eden Milletvekili M.Cemal Öztaylan, önceki akşam partisi tarafından mahalle muhtarlarına verilen akşam yemeğinde hazır bulundu.

 Öztaylan, burada muhtarlar ve partililerine hitaben yaptığı konuşmada CHP tarafından hazırlanan 5x5 lik icraat kitapçığını eleştirdi.



demokrat
12.02.2014 09:41:38
Konuşurken konuşmayı o kadar dağıtıyor ve hayali yel değirmenlerini hedef alıyor ki... Sonra mı?Sonra ne konuştuğunu ve ne demek istediğini kendi de unutuyor!...

OKTAY soylu
14.02.2014 10:02:06
Takvim gazetesi de istanbul da sarıgün için aynısını yapıyor!...

  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı