Sıradaki gelsin...

Sıradaki gelsin...

Yıldırım, Son 4 maçımızdan da galibiyetle ayrıldık. Şimdi bu galibiyetleri daha da anlamlı kılmak ve seriyi sürdürmek için Altınova gibi güçlü bir takımdan da 3 puan almak istiyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var. Ben oyuncularıma inanıyorum” dedi.

Lider Sındırgı galibiyeti ile dikkatleri üzerine çeken Gönen Belediyespor hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Altınova Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.

Soğuk ve yağışlı havaya rağmen gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular Altınova Belediyespor maçını ne kadar önemsediklerini gösterdiler.

Lideri devirerek puan farkını 3’e indiren Gönen Belediyespor, hafta sonu oynanacak bir diğer kritik maçta deplasmanda averajla hemen altında bulunan Altınova’nın konuğu olacak.

Oldukça önemli olan bu maçın hazırlıklarına sürdüren yeşil beyazlılar karşılaşmanın önemi çok iyi anlaşılmış durumda. Bu maçtan alınacak 3 puan Sındırgı galibiyetini daha da önemli kılmayı planlayan yeşil beyazlı ekibin asları kendilerini şimdeden hazırlmaış durumda.

Oyuncularının çalışmasından oldukça memnun olan teknik sorumlu Engin Yıldırım, Sındırgı karşısında her şeylerini ortaya koyarak galibiyet elde eden oyuncularının istediklerinde neleri başarabileceklerini en somut şekilde ortaya koyduklarını söyledi.

İkinci devre ile birlikte 2 beraberlik ve 6 galibiyet elde ettiklerinin altını çizen Yıldırım, “Son 4 maçımızdan da galibiyetle ayrıldık. Şimdi bu galibiyetleri daha da anlamlı kılmak ve seriyi sürdürmek için Altınova gibi güçlü bir takımdan da 3 puan almak istiyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var. Ben oyuncularıma inanıyorum” dedi. 

 

Yönetimden Taraftara Teşekkür

 

Gönen Belediyespor kulüp yönetimi Sındırgı Belediyespor maçındaki desteklerinden dolayı yeşil beyazlı taraftarlara yaptıkları bir açıklama ile teşekkür ettiler.

Teşekkür açıklamasında; “09.03.2014 Pazar günü Nail Gönenli Şehir Stadı’nda 3-2’lik galibiyetimiz ile sonuçlanan mücadelede, bizlere desteğini esirgemeyen tüm Gönen halkına teşekkürü borç biliriz. Soğuk ve yağmurlu havaya rağmen dolu tribünler önünde oynadığımız ve bileğimizin hakkıyla kazandığımız mücadele şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha atmamızı sağladı. Bizlere büyük bir güç veren taraftarlarımızı her maçımıza bekliyor, saygılarımızı sunuyoruz” denildi. 




  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli