Sırt sırta verdiler.

Sırt sırta verdiler.

Sırt sırta veren devletin zirvesi, 29 Ekim törenlerine damgasını vurdu.

Balıkesir´de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Atatürk Anıtı´nda düzenlenen törende Balıkesir Valisi Mustafa Yaman ve Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur´un konuşmaması ve selamlaşmamaları dikkat çekti.

 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Atatürk Anıtı´nda düzenlenen törende Balıkesir Valisi Mustafa Yaman ve Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur´un konuşmaması ve selamlaşmamaları dikkat çekti.

Balıkesir Atatürk Anıtı´nda düzenlenen tören ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı. Atatürk Anıtı´nda düzenlenen törene Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Garnizon Komutanı Mehmet Akyürek, CHP Balıkesir Milletvekilleri Mehmet TümAhmet AkınNamık HavutçaMHP Milletvekili İsmail Ok ile vatandaşlar katıldı. Bir süredir aralarında soğukluk olduğu iddia edilen Vali Mustafa Yaman ile Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur törende karşı karşıya geldi. Birbirlerine selam vermeyen ve tokalaşmayan iki önemli isim anıta konulan çelenklerin ardından İstiklal Marşı okuyarak tören alanından ayrıldı. 



Anahtar Kelimeler: Sırt sırta verdiler
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı