Sis perdesi aralandı.

Sis perdesi aralandı.

Silahlı saldırının nedeni yolda geçiş üstünlüğü imiş.

Bandırma`da akşam saatlerinde meydana gelen kurşunlama olayının sis perdesi aralandı.

Emniyet midürliğüne bağlı ekipler, olayla ilgili olarak gerçekleştirdiği geniş çaplı soruşturma sonucu, kurşun yağmuruna hedef olarak, yaralandıkları Bandırma Devlet Hastanesinde ameliyata alınan Furkan & Burak Ateş kardeşler hayati hayati tehlikeyi atlatırken olayın faili olarak yakalanan Ersin Güçlü, iddiaların aksine mevzunun yol verme meselesinden iki kardeşin önüne geçerek kendisini tahdit etmeleri üzerine meydana geldiğini söylediği öğrenildi.

Ersin Güçlü, polisteki ifadesinde Furkan & Burak Ateş kardeşleri tanımadığını, akşam saatlerinde yol geçiş üstünlüğü tartışması nedeni ile yolunu keserek kendisine fiziki saldırıda bulunmak isteyen iki kardeşe karşı nefsi müdafaa`da bulunduğunu söylediği öğredildi.

Bandırma çarşısında işletmeci olan Ersin Güçlü, kızını alarak evine doğru seyrederken yolda geçiş üstünlüğü nedeni ile aralarında tartışma çıktığını, Furkan ve Burak Ateş kardeşlerin kendisine fiziki müdahalede bulunmak istemeleri üzerine silahını ateşleyerek nefsi müdava hakkını kullandığını söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili olarak göz altına alınan Ersin Güçlü, hakkında tanzim edilen evrakla birlikte yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.



HİCRİ
29.01.2015 17:23:04
iki kişi bir olup yanında kızı olan bir insana saldırana kusura bakmasınlar acımam çok iyi yapmış ders olsun serserilere

kadir pir
30.01.2015 08:11:36
Ben de sıkarım, eline sağlık.

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı