Şişede durduğu gibi durmadı

Şişede durduğu gibi durmadı

Erdek'te meydana gelen trafik kazasında araçlar hurdaya dönerken bir kişi yaralandı.

Kaza sabaha karşı saat 03.40 ta meydana geldi. Erdek Pazar Meydanı yönünden, Hükümet caddesi yönüne seyreden Eray Akdağ idaresindeki 10 TS 532 plaka sayılı özel otomobil, Hükümet caddesinde, Hastane yönüne gitmekte olan 16 BS 834 plaka sayılı başka bir otomobil ile çarpıştı.

Kazada Okul caddesinden gelip, ana yola çıkmak durumunda kalan Eray Akdağ idaresindeki 10 TS 532 plaka sayılı özel otomobil, Bandırma yönünden gelip Kaymakamlık binasına doğru seyreden Mehmet Tetik idaresindeki 16 BS 834 Plaka sayılı Cango model başka bir otomobile çarparak durabildi.

Kazada 16 BS 834 sayılı otomobilde sürücünün eşi olarak bulunan bir kadın yaralandı. Kazaya neden olan 10 TS 532 plaka sayılı otomobilin sürücüsünün 140 promil alkollü olduğu anlaşıldı.

Kazanın olduğu anlarda, kaza mahallînden geçip az ileride tartışma yaratan 10 TC 573 plaka sayılı başka bir otomobilde tartışma çıktı. Bir süre kapıları açık giden otomobil, ileriden manevra yaparak geri dönün ters yönden ve tehlikeli şekilde gelmesi üzerine, ilk kazaya rapor tutan Trafik polisleri duruma müdahalesi etti ve yapılan incelemede otomobilde bulunan iki kişinin de alkollü oldukları anlaşıldı.  Polis kazaya karışan iki aracı çekici marifeti ile bulundukları yerden kaldırtarak yolu normal trafiğe açarken, diğer otomobilde bulunan kişilere de yasanın uygun maddelerinden cezai işlem uygulandı.

 



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli