Sivaslı´dan büyük hamle

Sivaslı´dan büyük hamle

Edincik Esnaf Sanatkarları Kredi Kooperatifi, Türkiye genelinde önemli kooperatifler arasında yer aldı.

Edincik Esnaf Kredi kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Sivaslı, Büyükşehir yapılanması ile ivme kazandıklarını vurgulayarak, kapanma noktasındaki Edincik Kooperatifini Türkiyedeki 1150 Kooperatiften başarılı olan 400 kooperatif içine soktuklarını söyledi.

Başkan Ahmet Sivaslı Bandırma Manşet´e yaptığı açıklamada;

Edincik Kooperatifi olarak önemli ölçüde esnaf kaybına neden olduğumuz bir süreçte Büyükşehir statüsüne geçerek Bandırma Edincik Mahallesi Esnaf sanatkarları Kredi Kefalet kooperatifi olarak evrim geçirmemiz, Bandırma´nın her  semtinden ortak kabul etmemize olanak sağladı. Bu hamle 50 ye kadar düşen ortak sayımızın 400´ü aktif 450 ye ulaştı. 18.5 Milyon olan Plasman miktarımız yeni %15 lik plasman artışı ile kullanılmış olan 18.5 milyonluk plasman hacmimizi 20 milyon´a çıkartacağız." dedi.

Edincik Esnaf Sanarkarları Kredi kefalet kooperatifi olarak son derece başarılı bir süreç yaşadıklarını bugün itibariyle 5 bin liradan 200 bin liraya kadar varan kredi kullanımı ile esnaf ve sanatkarların kredi beklentilerini karşılayıp, önünü açtıklarını bundan dolayı ise Kooperatif ortaklarından takdir ve teşekkür aldıklarını açıkladı.

Başkan Ahmet Sivaslı, "Edincik Esnaf Sanarkarları Kredi kefalet kooperatifi artık Bandırma-Edincik Kooperatifiyiz, bu Bandırma´nın merkez ve kırsalda bulunan her mahallesindeki esnaf sanatkarın koopratiflerini ortak olmak ve plasman kullanabilme hakkını verdiğinin bilinmesini isterim." dedi. 

/resimler/2019-11/5/2227190243511.jpg

 

BESOB Efsane başkanı Mesut Aşanel´in "Küçük Dev Adam" diye tanımladığı Ahmet Sivaslı Edincik´te Esnaf Sanarkarları Kredi kefalet kooperatifi başkanlığı yanı sıra, Esnaf Odası başkanlığını yürütüyor.



Anahtar Kelimeler: Sivaslı büyük hamle
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli