Sivaslı’nın başarısı

Sivaslı’nın başarısı

Ahmet Sivaslı: “Edincik’e 40 yıldır hizmet veriyorum”

Edincik Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Edincik Esnaf Odası Başkanı Ahmet Sivaslı, başkanlığını yaptığı kurumların çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kooperatiflerine bağlı 400 ortaktan 60’ının Edincikli olduğuna, Bandırma’dan da çok sayıda ortakları bulunduğuna dikkati çeken Edincik doğumlu Sivaslı, şunları söyledi:

“Daha önce aralıksız 6 dönem Edincik muhtarlığını yaparak, bu konuda rekor kırmıştım. Edincik’e, hem muhtar, hem de sivil toplum kuruluşları bünyesinde 40 yıldır hizmet veriyorum. Yaşım 75 ama Edincik’e hizmet etmekten yorulmadım. Halen ilk günün heyecanı içinde hizmetimi sürdürüyorum. 2015 yılında sıfır ortak ve sıfır para ile kurduğumuz kooperatifimiz, ortaklarına geçen yıl toplam 30 milyon lira kredi dağıttı. Geride bıraktığımız 2020 yılındaki kârımız 230 bin lira oldu. Halen bankadaki hesabımızda, 2015-2020 yılları arasındaki dönemimize ait kârımız olan 800 bin lira bulunuyor.”

Sivaslı, başkanlığını yaptığı Edincik Esnaf Odası’nın da 170 üyesi bulunduğunu, esnafın, tarihinin hiçbir döneminde bugünkü kadar zor günler yaşamadığını sözlerine ekledi. ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Sivaslı’ başarısı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı