Siyah beyaz heyecan kasırgası

Siyah beyaz heyecan kasırgası

Bandırma Beşiktaşlılar Gençlik ve spor kulübü sezon açtı.



Bandırma Beşiktaşlılar gençlik ve spor kulübü yeni sezonu açtı.

ŞMG lisesi salonunda gerçekleşen açılışta sporcu zenginliğini, tribünde taraftarıyla bütünleştiren siyah beyazlı camia görkemli açılış töreni ile armaya yakışır bir organizasyon gerçekleştirdi.

Belediye başkanı Sedat Pekel başta olmak üzere seçkin konukların hazır bulunduğu açılışta konuşan Başkan Hakan Bor, amaç ve hedeflerini işaret ederken gelinen noktada da önemli yol kat ettiklerini söyledi.

Bor, Bandırma`da kartal yuvasını oluşturmanın grurunı yaşadıklarını katkısı bulunan herkese teşekkür ettiğini söyledi.


Daha sonra gerçekleşen törende Bandırma Beşiktaşlılar Gençlik ve spor kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Voleybol takımları ile altyapı futbol okulu tanıtıldı.

Bandırma Beşiktaşlılar Gençlik ve Spor kulübü bünyesinde lig mücadelesi veren voletbol takımlarında 50 lisanslı, altyapı da ise 75 kayıtlı öğrenci bulunuyor.

Siyah beyazlılar Voleybol`de  Bölge ve Yıldız bayanlar kategorisinde faaliyet gösteriyor.


Kartalların bu kategorilerdeki teknik ekibini ise Bahadır Altop ile Tuncay Demircan üstleniyor.

Bandırma Beşiktaşlılar Gençlik ve Spor kulübü ayrıca geçtiğimiz sezon başlattığı altyapı futbol okuluna bu sezon 75 oyuncu kaydı gerçekleştirdi. Geleceğin kara kartallarının yetiştirildiği Futbol okulu 2000-2006 doğumlular arasında 3 kategoride faaliyet gösteriyor.

Kara Kartalların futbol altyapıdaki teknik patronları ise Milli Eğitim müdürlüğü Spor`dan sorumlu koordinatörü Algan Kartal.
Eski bir profosyonel kaleci olan Algan Kartal döneminde 1.lig`de Göztepe başta olmak üzere sayısız takımın kalesini korumuştu.









demokrat
4.03.2013 14:40:35
Siyah-beyaz bu kente çok yakışıyor.Ne güzel kara kartal olmak.Nice yıllara ve başarılara genç kartallar....

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı