Siyaset dünyasını buluşturan düğün

Siyaset dünyasını buluşturan düğün

AKP li Meclis Üyesi Halil Aydöner´in oğlu Mikail, CHP li Meclis Üyesi Canar Kırdar´ın kardeşi Fatma yaşamlarını birleştirdi.

Erdek-Düzler Kırtay Beach´taki görkemli düğün töreni ile AKP li Meclis Üyesi Halil Aydöner´in oğlu Mikail, CHP li Meclis Üyesi Canar Kırdar´ın kardeşi Fatma yaşamlarını birleştirdi.

/resimler/2017-8/7/1237423453546.jpg

Dün gece Erdek-Düzler Kırtay Beach´ta gerçekleşen görkemli düğün töreni bölge siyasetinin önemli isimlerini bir araya getirdi.

AKP Erdek ve Balıkesir Büyükşehir Meclis Üyesi Halil Aydöner´in Mimar Oğlu Mikail Aydöner ile CHP Erdek ve Balıkesir Büyükşehir Meclis üyesi Canan Kırdar´ın su ürünleri mühendisi kardeşi Fatma Kırdar´ın önceki gece Karşıyaka´da başlayan kına gecesi akşam Düzler-Kırtay Beach´ta sayısız havai fişek gösterisi ile siyaset dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.

Fatma ile Mikail´in yaşamlarını birleştiren Kırtay Beach´taki görkemli düğün töreni Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı´nın genç çifti birleştiren nikâhla başladı.

Mimar Mikail ile Su ürünleri Mühendisi Fatma´nın yaşamlarını birleştiren düğün daha sonra AKP´den Erdek ilçe Başkanı Kemal Kayan, eski Başkan Metin Canbaz´ın yanı sıra gelin tarafı olarak geceyi, onurlandıran Milletvekili Namık Havutça, CHP İl Başkanı Ender Biçki, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Erdek Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı, Meclis üyeleri Dr.Selim Panç, Erdek Belediye Meclis üyeleri Burhan Karışık, Çetin Gül, Hasan Yapakçı, İbrahim Beyoğlu, M. Ali Tetik, Recep Eren, Şükrü Talaş ve Bandırma Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç´ın yanı sıra Erdek, Karşıyaka ve Gümüşhane çevresinden oluşan kalabalık bir davetli topluluğu huzurunda gerçekleşen düğün gece  geç saatlere kadar sürdü.

/resimler/2017-8/7/1238139391650.jpg



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false