Siyaset´en yıkılmayınca?, İdare´ten !...

Siyaset´en yıkılmayınca?, İdare´ten !...

Balıkesir Ziraat Odasına Polisle baskın yapılıp mühürlendi!

 

Balıkesirde şarapçıları barındığı tarihi binayı tadilat yapıp onaran Ziraat Odasına Polisle düzenleyen baskın sonucu belediye tarafından mühürledi.

Balıkesir´de 21. Bin Oda üyesine hizmet veren Ziraat Odasına son 2 seçim alternatif aday çıkartılmasına karşın istenilen değişim gerçekleşmeyince siyasi irade her şeyi mubah gördü ve polis gücü ile yapılan baskında tarihi binaya kaçak restorasyon yapıldığı gerekçe gösterilerek mühürlendi.

Balıkesir Ziraat Odası Başkanı Sami Sözat,"Yapılan baskın 21.000 üyesi bulunan ziraat odamızdaki tüm çiftçilerimize yapılmıştır.  Burada paraleliler, işidciler, PKK teröristleri yoktu, 50 polisler ve zabıtalarla baskın ne anlama geliyor, burada mühürlenen yerde çiftçilerimize hizmet sunan ziraat odası çalışanları vardı." Diyerek demokratik yollarla gerçekleştiremedikleri yönetim değişimini İdari mekanizma ile değiştirmek istenmesinin demokrasiye vurulmuş darbe olarak niteledi.

Başkan Sami Sözat, ?Oynanan senaryo toplumu yaralıyor, yapılmak istenen üzüm yemek falan değil, doğrudan bağcıyı dövmektir.? Dedi.

/resimler/2015-12/1/1656354162972.jpg

Balıkesir gazeteleri haberi "Sözat´a mühür." olarak yayınladı.

 



Anahtar Kelimeler: Siyaset yıkılmayınca İdare
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli