Siz formanın hakkını verdiniz...

Siz formanın hakkını verdiniz...

Elbette gönül bu Tur'un ötesinde taht kurmuştu, Ama, olsun... Bize bu ambiyansı yaşattığınız için sonsuz teşekkürler

Bandırma'nın yedi'den yetmiş'e kilitlendiği final'den boynu bükük ayrıldık...

Ne yazılsa, ne söylense kelimeler kifayetsiz artık, tüm ekibimiz elinden geleni yaptı, bize bu ambiyansı yaşattığınız için sonsuz teşekkürler, sağolun çocuklar.

Elbette kolay değil, 57 yılllık futbol mazisinde yakaladığı en büyük fırsatı 90 dakikalık süreye sıkıştıran, saat 15.00 ten sonra işyerlerini kapatarak 4 saatlik yolu kateden fedakar taraftarlar, sizede sonsuz teşekkürler, Türk futbolu 150 bin nüfuslu bir taşra kasabasının 90 dakikaya sığdırdığı forma aşkını gördü. Elbette tarih bunları da yazacak, İlçe takımlarının lige alınmadığı bir süreçte Bandırmaspor'u tanıyan futbol dünyası, 18 milyonluk nüfusu olup, arkasında Bandırma'nın %10 kadar taraftarı olmayan İstanbulspor'u da gördü.

Cin çukurunda 17 Eylül'e çıkan Bandırmaspor bukadar uzun sürenin ardından ilkkez malzemecisinden, masörüne, furbolcusundan, teknik kadroya, yöneticizinden taraftarına tek bir nefes oldu.  Sizler sahada terlediniz, bizler tribünde....

Söylenecek o kadar çok söz var ki !... 

Hüzünler paylaşıldıkça azalırmış, üzüntümüzü paylaşacağız... Biz bu kavgadan da yaralarımızı sararak çıkarız...  Elbette unutmayacağız, futbol tarihimizin tozlu raflarında 90 dakikalık Kocaeli finali hep bizimle olacak...



behçet Küskün
3.06.2022 00:41:55
Bizans oyunlarıyla "Hoşgeldin 2022-2023 Constantinapole Süper Ligi!" Kendi kendinize oynarsınız artık!

serkant arslan
3.06.2022 00:44:19
DETAYLARA YENİLMEK Bundan 10 hafta önce bu sayfada istanbulspor ilk 2 kalmazsa bile play off net süper lige ayrıntılı birşekilde kalabileceği dusunenlerdendim. Final maçında net fovarim istanbulspordu. Uzun soluklu bir proje takımı istanbulspor aslında geçen sezon onur kaybetmese devre arasında 10 numara transfer yapabilseydi ligi 1 bile bitirip Şampiyonluğu bir kaç mac daha az oynayıp riske sikmayabilirdi. NEDEN ELENDİ Kuşkusuz elenmeyi final maçına bağlamak doğru değil. Sezon başında yapılan 5/6 yapılan transferler. Daha Keçiören deplasman Guido akabuze pucha yolları orda ayırmak gerekirdi. Yine devre arasında giden oyuncular yerine gelenler iniste olan isimlerdi. Bu yüzden hep aynı oyuncu grubu tüm yükü sirtladilar ve Aşırı yiprandilar. Yine iddiasiz bursa maçında kadroyu dinlendirmeyip ALİSON gibi temel taşı sakatlanmasi şansımızı çok daha az yuzdeye düşürdü. Ve okan Alkan bu sene inanılmaz hata ile bir çok maçta dokulen bu oyuncuyu onu zorlayabilecek bir transfer yapılmaması etkenlerden biri idi. SENEYE İŞİMİZ DAHA ZOR Yinede doğru bir yapılanma süreci ile seneye play off bile kalinsa bu seneye göre daha başarılı olacağına inanıyorum. Geçmiş olsun tecrübe böyle kazanıliyor.

Anahtar Kelimeler: formanın hakkını verdiniz...
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli