Skandal manşete sert yanıt

Skandal manşete sert yanıt

MHP Başkanı Yüksek, "Sabrımızı zorlamayın. O kese kağıdınızı müsait yerinize sokarız.?

 13 askerimizin şehit olduğu helikopter kazasını eski adı Özgür Gündem olan terör örgütü PKK´nın yayın organı Yeni Özgür Politika adlı gazete, ´Katiller paramparça´ başlığıyla vermesi, Milliyetçi grup içinde öfke ve nefretle karşılık buldu.

/resimler/2017-6/6/2148345954691.jpg

Eski adı Özgür Gündem olan şimdilerde ise Yeni Özgür Politika adıyla çıkan terör örgütü PKK´nın yayın organı gazete, Şırnak´ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinden havalanan, kısa bir süre sonra yüksek gerilim hattına takılarak düşen ve 13 askerimizin şehit olduğu kazayı manşetine ´Katiller paramparça´ başlığıyla taşıması Milliyetçi cephede şiddetle karşılandı.

Henüz şehitlerin kanı soğumadan atılan başlığı ulus bütünlüğünü parçalayıp bir birine düşürmek isteyen şerefsizlerin hazırladığı planın bir parçası olduğunu söyleyen MHP Erdek İlçe Başkanı Süleyman Sacit Yüksek bu provokasyonlara karşı Cumhuriyet savcıların gerekeni yaparak infial yaratacak düşüncelere zemin oluşmaması gerektiğini söyledi.

/resimler/2017-6/6/2159025029393.jpg

Kısa bir süre önce yaşanan helikopter kazası ile kaybedilen 13 şerefli Türk Subayının şehit ateşi sönmeden bugün yine Hakkâri-Çukurca karayolunda PKK´lı teröristlerin askeri araca roketatarlı saldırıda bulunarak 1 askerimizi şehit edip 6 askerimizin yaralanmasına neden olmaları toplum katında nefret ve kin duygusunu törpülediğini vurgulayan Başkan Süleyman Sacit Yüksek ?Türk Milletinin Çanakkale´de ayar olmuş edilmiş fabrika ayarları ile oynanıyor.?

?Türk Milleti başka milletlere benzemez, Biz asker doğar, asker ölürüz, sabrımızın sınırları zorlanırsa, fabrika ayarlarımız bozulur. Sonra çizmeleri giyer, onların gazetelerini müsait yerine sokar, mürekkebi ile boğar,  istedikleri toprağı veririz tabi-ki yerin altında.? Dedi.

/resimler/2017-6/7/2246026930361.jpg



Anahtar Kelimeler: Skandal manşete sert yanıt
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli