Skor ayni, netice değişti.

Skor ayni, netice değişti.

U-14 Gençlerde ilk yarı Tayfunspor`u 7-1 yenen Bandırma, rövanşı da 5-3 kazandı.




U-14 Gençler liginde Bandırmaspor  ilk yarı 7-1 yendiği Tayfunspor`u, bugünkü rövanşta 5-3 yenerek sarı lacivertli ekibe ikinci kez şans tanımadı.

Stat: Sanayi Arena

Hakem; Samet Çalışkan***

U-14 Bandırmaspor: M.Onur *** H.İbrahim*** (İlkay***) Anıl*** Ebubekir***Turgay*** Emrah**** Görkem*** H.Hüseyin**** Umut*** Hüseyin***(Batuhan***) M.Nurullah*** Ahmet****

Antrenör: Mustafa İzgi

U-14 Tayfunspor: Güney *** Mert ***(Berke***) Serhat*** (Ahmet***) İbrahim*** Mertcan*** Fatih*** Suat**** Onur*** Furkan*** Hüseyin*** Öner****

Antrenör: Hüseyin Gezmez

Goller: Dk.17-50 Öner, Dk. 45 Suat (Tayfun)  Dk.24-66 Hüseyin, Dk.34 Emrak, Dk.40-44-Ahmet, (Bandırma) 



U-14 Gençlerde lig bugün yine fırtına gibi esti. Ligin ilk devresindeki karşılaşmayı 7-1 kaybeden Gönen`in sarı lacivertli ekibi Tayfunspor bugün beklenilenin çok üzerinde performans gösterdi.

Tayfunspor lider Bandırma karşısında başa baş bir mücadele çıkarttı. Nitekim 17 dakikada Öner Özden ile 1-0 öne geçen sarı lacivertli ekip 24 dakikada H.Hüseyin Şahin`in golüne mani olmadı 1-1.

İlk dvrenin tamamlanmasına ramak kala Bandırmaspor`un kazandığı penaltıyı kaptan Emrah Güneş kullandı. Kaptan düzgün bir plase ile bordı beyazlı ekibi 2-1 öne geçirdi ve 34 dakikadaki bu penaltı golü ile Bandırmaspor ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

2.ci 35 dakikanın başlaması ile birlikte Bandırmaspor`un kontra topları Tayfun kalesinde tehlikeli olmaya başladı. Ahmet Kılıç 40 ve 44 dakikalarda ardarda kaydettiği iki nefis gol ile Bandırmaspor`u 4-1 öne geçirirken 45 Dakikada Suat Kaya`nın karşı golü geldi 4-2.

50 Dakikada ise Tayfun`un ilk golünün sahibi Öner Özden birkez daha Bandırma kalesinde göründü ve skoru 4-3 e taşıyan golü kaydetti.

Son derece çekişmeli geçen karşılaşmanın son golü 66 dakikada H.Hüseyin Şahin`den geldi. Beraberlik golünün sahibi H.Hüseyin Şahin düzgün bir vuruşla karşılaşmanın skorunu belirledi 5-3.

Bordo beyazlı ekip ile sarı lacivertli ekibin ilk karşılaşmalarında skorbort`ta yer alan 8 gol, rakamsal olarak değişmedi ancak netice olarak farklı oldu 5-3.










Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı