ŞMG, Anadolu lisesine dönüşüyor

ŞMG, Anadolu lisesine dönüşüyor

Gerekli yazışmalar tamamlandı 2013-2014 döneminde ŞMG Anadolu lisesi tedrisatı verecek





1954 yılında başladığı tedrisatını, 1959 yılındatemeli atılan mevcut bina`ya 1963 yılında taşınarak Eğitimde 60, kendi binasında 50.yılını kutlayan ŞMG lisesi önemli evrimin eşiğinde

ŞMG lisesi idari presedürlerini tamamlayarak gelecek yılki tedrisatını Anadolu lisesi olarak yapmaya hazırlanıyor. Bu noktada yoğun bir çalışma temposu içine giren okul ideresi, okul aile birliğinin katkıları ile kurumsal değişime ayak uydurmaya çalışıyor.

1150 öğrenci mevcudu, 49 Öğretmen 4 idareci kadrosu, 1 kapalı spor salonu, Fizik-Kimya-Biyoloji labratuarı, 1 Bilgisayar teknoleji sınıfı ve 1 kütüphanenin yanı sıra 28 derslikte çağın gençliğine hizmet eden ŞMG önemli bir yıldönümünde yaşadığı kurumsal evrimi taçlandırmayı amaçlıyor.

ŞMG çevresinin buyıl çeşitli etkinliklerle kutlamayı planladıkları Eğitimde 60.yıl, kendi binalarında 50.yıl kutlamaları için gelmiş geçmiş tüm ŞMG lileri bu etkinliğe davet etmeye hazırlanıyor.

ŞMG müdürü Muzaffer Çiçek okulun önemli bir süreçten geçtiğini, kurumsal yapıdaki bu değişimin tamamlanması için tüm ŞMG çevresine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Müdür Çiçek ``Maddi menevi ŞMG`nin 60 yıllık mazisini taçlandırıp değişim sürecini eksiksiz olarak tamamlayarak yeni eğitim sezonuna ŞMG`nin kurumsal kimliğine yakışır bir başlangıç yapmalıyız.`` dedi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı