ŞMG Basketbol`de devler arasında

ŞMG Basketbol`de devler arasında

Ş.M.G lisesi, Liseler arası Basketbol Şampiyonasında Türkiye 3. oldu.

Bandırma ve Balıkesir`den sonra katıldığı grup elemelerini büyük bir mücadele ile kazanarak Türkiye Şampiyonası finaline kalan ŞMG lisesi Basketbol takımı devler savaşından 3. lük kupası ile döndü.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan`ında katıldığı Türkiye finali Diyarbakır, Seyrantepe Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

Liseler arası Türkiye Basketbol Şampiyonası finallerine; Diyarbakır Vali Yardımcısı Süleyman Yıldırım’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Hurata, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Abdul Latif Umut, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Direk, ASKF Başkanı Remzi Dayan, TÜFFAD Başkanı Abdulsamet Karakaş, Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları Koordinatörü M.Hanifi Uzunoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcisi Abbas Balkız ve sporseverler katıldı.

Diyarbakır’da yapılan Liseler arası Türkiye Basketbol Şampiyonası’nda üçüncülüğü kızlarda Mersin, erkeklerde ise Balıkesir Bandırma ŞMG Anadolu lisesi kazandı.

Seyrantepe Salonu’ndaki erkekler üçüncülük-dördüncülük maçında ise Balıkesir Şehit Mehmet Gönenç Anadolu Lisesi üçüncülük kazandı. Maçı ŞMG`ye kaybeden kaybeden Bursa Özel Bahçeşehir Koleji de dördüncü olarak Diyarbakır’dan ayrıldı.

Şampiyonanın tamamlanmasından sonra salonda kupa töreni düzenlendi. Şampiyon takımlara ve dereceye giren ekiplere kupa ve madalyaları protokol heyeti tarafından verildi.





rafet erşen
9.06.2014 19:16:53
1967 yılında mezun olduğum Bandırma ŞMG Lisesi basketbol takımının Türkiye 3.cülüğünü kutlar başarılarının devamını dilerim.

  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false