ŞMG li olmanın ayrıcalığı

ŞMG li olmanın ayrıcalığı

BAŞKAN ÖZKAN KILIÇ MEZUN OLDUĞU OKULA GERİ DÖNDÜ

   Banvit BK Başkanı Sayın Özkan Kılıç 32 sene önce mezun olduğu Bandırma Şehit Mehmet Gönenç Lisesine ziyarette bulundu.  Yıllar önce sıralarında dirsek çürüttüğü Şehit Mehmet Gönenç Lisesine bu kez Banvit Basketbol Kulübü Başkanı olarak ziyarette bulunan Kılıç`ın ziyaretinde duygusal anlar yaşandı, eski anılar yad edildi.

   Okul Müdürü Muzaffer Çiçek ve Müdür Yardımcısı Özlem Pelin tarafından Özkan Kılıç`a, Bandırma`ya, okullarına ve Türk sporuna katkıları sebebi ile plaket takdim edildi. Ziyaret sırasında Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç`a, Genel Menajer Turgay Çataloluk, Takım Menajeri Turgay Zeytingöz, İdari Koordinatör Oktay Ulaş ve Altyapı Menajeri Bedirhan Oktay da eşlik etti. 

 

   Okul Müdürü Muzaffer Çiçek ve Müdür Yardımcısı Özlem Pelin`e üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu Banvit formalarının hediye edildiği ziyaret sonrası Başkan Özkan Kılıç gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başkan Kılıç, yıllar önce mezun olduğu lisede tekrar bulunmanın kendisini çok duygulandırdığını ifade ederken, Okul Yönetimine, Bandırma`ya yıllardır eğitim ve spor alanında yaptıkları katkı ve Banvit BK`ya vermiş oldukları destek sebebi ile teşekkürlerimi sunuyorum`` şeklinde konuştu. Özkan Kılıç gazetecilerin sormuş oldukları Avrupa Kupası ve Bandırma`ya kazandırılması yıllardır gündemde olan yeni salon ile ilgili sorulara ise; ``Lige yükseldiğimiz ilk sezondan itibaren Ülkemizi ve Bandırmamızı Avrupa`da temsil ediyoruz. İstikrarlı bir şekilde Avrupa Kupalarında mücadele veren nadir takımlardan birisi olduğumuzu düşünüyorum.  Daha önce de ifade etmiş olduğum gibi bu sezon önceliğimiz Avrupa`da başarı. Eurocup`ta ilk dört hedefimizi gerçekleştirmek bizim için büyük önem arz etmektedir.

 

   Bugüne kadar şehre spor salonu kazandırılacağı konusunda çok şey söylendi ancak görüldü ki bunların hiçbiri gerçekleşmedi. Artık Gençlik ve Spor Bakanlığı ile organize olarak yeni salon konusunu resmi hale getirmenin zamanı gelmiştir. Banvit, Lig ve Avrupa Kupası maçlarını 2 bin kişilik Kara Ali Acar Spor Salonunda oynuyor ancak bu salon yetersiz kalıyor. Devletin ve Banvit`in de desteğiyle acilen ilçeye 7500 salon kazandırılması zorunlu hale gelmiştir. Bilseydik bundan 15 sene önce Kara Ali Acar Spor Salonu`nu Bakanlıktan kiralamazdık. Buraya yaptığımız masrafla iki salon yapabilirdik. Bu durum 140 bin nüfusa sahip Bandırma`ya yakışmıyor`` şeklinde cevap verdi.

 

 




  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı