SMMMO MANYAS TEMSİLCİSİ METİN ERER OLDU.

SMMMO MANYAS TEMSİLCİSİ METİN ERER OLDU.

Manyas Temsilciliğine seçilen Metin Erer ile Manyas´ta ki serbest muhasebeci ve mali müşavirleriler ile bir araya geldiler.

Balıkesir Serbest Muhasebeci, Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yalçın ile yönetim kurulu üyeleri Bülent Atacan, Ertuğ Aslan, Cemil Uzun, Birol Kahraman ve Oda idari Müdürü Hasan Sezgin SMMMO Manyas Temsilciliğine seçilen Metin Erer ile Manyas´ta ki serbest muhasebeci ve mali müşavirleriler ile bir araya geldiler.

/resimler/2017-2/1/1929215977026.jpg

Kırsal Salur Mahallesinde ki bir lokanta da öğle yemeğinde bir araya gelen SMMO Başkanı Metin Yalçın ve il yönetimi ile Manyaslı  Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Metin Erer, Elif Uysal Karadağ, Nermin Başaran, Eyüp can Keskin, Necat Kızılcık ile muhasebe elemanı Ozan Güngör birlikte meslekleri ile ilgili görüş alış verişinde bulundular.

Balıkesir Serbest Muhasebeci, Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Metin Yalçın yaptığı açıklamada ?Balıkesir Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler odası (SMMMO) Manyas temsilciliği görevini daha önce yürüten Mehmet Özaslan arkadaşımız adına kendisine takdim edilmek üzere teşekkür plaketini diğer bir meslektaşımız Necat Kızılcık´a teslim ediyorum ve Mehmet Özaslan arkadaşımıza Balıkesir SMMMO olarak çok teşekkür ediyorum.

Yeni SMMMO Manyas Temsilcimiz Metin Erer´e de temsilcilik belgesini kendisine veriyorum. Metin Erer meslektaşımız tüm kamu kurum ve kuruluşlarında olsun mükellefler ile ilgili konular da olsun odamız adına yetkilidir, ben bu temsilcilik yetkisini en iyi şekilde kullanacağına inanıyor, meslek hayatında başarılar diliyorum. ?Daha sonra Balıkesir SMMMO başkan ve yönetimi ile idare müdürü Manyas´ta ki temsilci ve üyeleri ile birlikte Mal Müdürü Vekili Hüseyin Yumurtacı´yı ziyaret ettiler.

Burada Balıkesir SMMMO Başkanı Metin Yalçın, Manyas´ta ki meslektaşları ve mükelleflerin durumları hakkında durum değerlendirmesinde bulunuldu. Yalçın burada yaptığı konuşmada, muhasebe hizmetinin işin ciddiyetini bilen ve ruhsatlı meslektaşları tarafından yapılmasının önemine değindi.

Ziyaret sonrası Balıkesir SMMMO yönetimi ilçemizden ayrıldı.

/resimler/2017-2/1/1930069259168.jpg



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli