Şoförler Odasında 2. Çapar dönemi

Şoförler Odasında 2. Çapar dönemi

3 listenin yarıştığı genel kurulda Mavi liste ile seçime katılan başkan Osman Çapar 2. kez güven oyu aldı.

Bandırma'nın çok çok üyesi bulunan esnaf odası olarak yaklaşık 2 ayı geçen süredir gündemden düşmeyen 3 adaylı genel kurul bugün yapılan kongre ile sonuçlandı.

Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası sosyal tesislerinde gerçekleşen genel kurulda Başkan Osman Çapar'ın yanı sıra, bir önceki dönem oda Başkanaı Ali Acar ve Osman Çapar'ın yönetim kurulu üyesi olan İbrahim Başçı yarıştılar.

Genel kurulda Divan Başkanlığını Fehmi Erdem'in yardımcılıklarını ise Hayri Özden ve Ömer Metin'in yaptıkları genel kurulda bir biri ardına okunan çalışma ve faaliyet raporları, bütçe ve denetim raporları oy çokluğu ile kabul edilip Osman Çapar ve yönetim kurulunun ibra edildiği genel kurulda Başkan Osman Çapar mavi, Ali Acar beyaz ve İbrahim Başçı'nın sarı liste ile kaltıldığı seçimler 3 sandıkta gizli oylama, açık tasnif sonucu belirlendi.

Saat 17.30 da tamamlanan oylama, açılan sandıklar ve sayımda  718 oda üyesinin genel kurula katılarak oy kullandığı görüldü.

Zarfların açılması ve tasnifi sonucu 4 oy geçersiz kaldı. Seçimlere mavi liste ile katılan başkan Osman Çapar kullanılan oyların %57.63 olan 408 oy alırken, beyaz liste ile yarışa katılan Ali Acar %27.44 ile 197 oy, sarı liste ile yarışan İbrahim Başçı ise %15.18 lik oranla 109 oy aldılar.

Böylece Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odasında Başkan Osman Çapar, yakın rakibi Ali Acar'a karşı 2. kez yarışı önde kazanmış oldu.

İŞTE SEÇİMİ KAZANAN BAŞKAN OSMAN ÇAPAR'ınYÖNETİM EKİBİ

Başkan OSMAN ÇAPAR

Yönetim Kurulu Asıl; Ahmet Yılmaz, Bünyamin Kertik, Selvet Toygar, Ünal Erten, Necati Kukutaş, Hüseyin Savaşan

Yönetim Kurulu Yedek; Emir Parlak, Ayhan Soylu, Müfit Çalak, Muhammad Köse, Hikmet Akdeniz, Sertaç Özcan, Türker Karapınar, 

Denetim Kurulu Asıl; Ersan Eren, Aydoğan Bayındır, Mustafa Sarıaltın

Denetim Kurulu Yedek; Tarık Çimen, Sercan Gacal, Davut Pekel



Anahtar Kelimeler: Şoförler Odasında . Çapar dönemi
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı