Sokağı ayağa kaldıran ihbar

Sokağı ayağa kaldıran ihbar

Bandırma'da kriz merkezi 7/24 aktif

Bandırma'da aktif görev anlayışı ile hareket eden Korozman kriz merkezi alınan ihbarları en kısa sürede çözümleme noktasında verdiği hizmet akşam bir kez daha vatandaşın takdirini almasına neden oldu.

Akşam saat 22.00 sularında alınan yangın ihbarı ile Günaydın Mahallesi, Terziler caddesinin, Kurtuluş caddesi ile kesistiği köşede numara 81 de bulunan  Candan apartması çevresi bir anda kurtarma operasyonuna plato oldu.

2 İtfaiye, bir 112 ambulansı, bir UEDAŞ elektrik aracı ve Emniyet ekibi tarafından kuşatma altına alınan sözkonusu ihbar adresi Candan apartmanı 2. katta meydana gelen yangın ekiplerin intikaline kadar konut sahibi tarafından söndürüldüğü öğrenildi.

Ekimlerin seri olarak Terziler caddesindeki adrese intikal etmesi, cadde üzerinde ikamet eden sakinleri önce paniğe sevk etsede, daha sonra öğrenilen neden sonrası müdahalenin seri bir ekip çalışması olarak değerlendirilip türeklere su serpildi.

Candan partmanındaki yangun tehlikesinin bertaraf edilmesi sonrasında konut sahibi bayanın dumanda geçirerek evin balkonunda bir süre hava alması, konuta gelen sağlık ekipleri tarafından müşahade altına alınmasına neden oldu.



Anahtar Kelimeler: Sokağı ayağa kaldıran ihbar
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli