SOKAK HAYVANLARI İÇİN MAMA DAĞITILDI

SOKAK HAYVANLARI İÇİN MAMA DAĞITILDI

EDREMİT’TE BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Edremit Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle insanlar evlerinde kaldığından yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için mama ve yiyecek dağıtmaya devam ediyor.

Koronavirüs tedbirleri öncesinde de, sokak hayvanları için her gün düzenli mama dağıtımı yapıldığını hatırlatan Edremit Belediyesi ekipleri, salgın günlerinde bu çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Edremit Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü veterinerlik birimi ekipleri Altınoluk, Güre, Akçay, Altınkum Mahalleri ile Edremit ilçe merkezinde sokak hayvanları için mama, yiyecek ve su dağıttı. Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Metin Tunçer, Koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşların mağduriyet yaşamaması için belediye olarak çalışmaları yürütürken sokak hayvanlarını da unutmadıklarını ifade etti. Başkan Yardımcısı Tunçer, “Belediye Başkanımız Selman Hasan Arslan’ın öncülüğünde zaten daha önce sokak hayvanları için mama dağıtımı yapmaktayız. Ancak koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında özellikle vatandaşlarımızın evde kal çağrılarına uymaya başlamasından sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaması için çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. İlçemizin her bölgesinde, sokak hayvanları için düzenli bir şekilde mama ve su dağıtımımız özenle sürdürülüyor” dedi.



Anahtar Kelimeler: SOKAK HAYVANLARI DAĞITILDI
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli