SOKAK HAYVANLARI İÇİN ÖDÜL GELDİ

SOKAK HAYVANLARI İÇİN ÖDÜL GELDİ

Burhaniye Belediyesi Köpek Çiftliği' için Alman Firması Tara Germany'den teşekkür plaketi geldi.

Burhaniye ilçesinde başarılı çalışmalarını sürdüren ‘Burhaniye Belediyesi Köpek Çiftliği’ için Alman Firması Tara Germany’den teşekkür plaketi aldı.

Burhaniye ilçesinde Alman Firması Tara Germany ile iş birliği içinde çalışan ‘Burhaniye Belediyesi Köpek Çiftliği’ için Alman Firması Tara Germany’den teşekkür plaketi aldı.

‘Burhaniye Belediyesi Köpek Çiftliği’nde Ağustos ayından bu güne Belediye Veterinerleri Hekimi Avni Korkmaz ve Veteriner Hekim Uğur Duran tarafından gerçekleştirilen sokak köpeklerinin kısırlaştırılma operasyonları kulaklarına küpe takılması suretiyle yüzlerce köpek kayıt altına alındı.

5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve ilgili yönetmeliğin belediyelere yüklediği sorumluluk çerçevesinde Burhaniye Belediyesinin yıllardır belediyeye ait köpek çiftliğinde yürütülen çalışmalar takdir toplarken Tara Germany desteği ile de sokak hayvanları en iyi koşullarda bakılmaya devam edildiği açıklaması yapıldı.

Alman Firması Tara Germany ile iş birliği içinde çalışan ‘Burhaniye Belediyesi Köpek Çiftliği’nde bu güne kadar ilçedeki yüzlerce hasta hayvanların bakımı ve tedavileri için yapılan çalışmaları yanı sıra kısırlaştırma operasyonları da yapılarak köpeklerin tekrar doğal ortama tekrar bırakılması sağlandığı açıklandı.

Alman Tara Germany firması ‘Burhaniye Belediyesi Köpek Çiftliği’nin Sokak köpeklerine verdiği destekten ve yardımlarından dolayı Başkan Akova’ya ödül olarak “Teşekkür Plaketi” verdi. Enver DOLGUN



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı