Sokak hayvanları unutulmadı

Sokak hayvanları unutulmadı

EDREMİT BELEDİYESİ SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINDA SOKAK HAYVANLARINI YALNIZ BIRAKMADI.

Edremit Belediyesi, korona virüs salgını nedeniyle iki günlük sokağa çıkma kısıtlamasında can dostlarını yalnız bırakmadı. Sağlık İşleri Müdürlüğü veterinerlik ekipleri sokakta yaşayan hayvanlar için parklarda ki mama kaplarına ve kentin dört bir yanında belirlenen noktalara mama ile su dağıtımını sıklaştırdı.

Korona virüs salgını önlemleri kapsamında hafta sonu 2 günlük sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte özellikle kafeterya, restoran gibi yerlerin de kapalı olması nedeniyle sokak hayvanlarının bu durumdan etkilenmemesi ve yaşamsal faaliyetlerinin devam ettirilmesi için Edremit Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde ki veterinerlik birimi besin dağıtım çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Belediye Başkan Yardımcısı Metin Tunçer ve Veterinerlik ekipleri önceden belirlenen programın yanı sıra gelen talepler doğrultusunda mama ve su bırakıyorlar. Sokağa çıkma kısıtlamasında sokakta ki can dostlar beslenme gıda ihtiyaçlarını böylece gideriyorlar. Bu çalışmalar kısıtlamanın olduğu günlerde aralıksız bir şekilde devam edecek.

Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Metin Tunçer, Edremit Belediyesi’nin 7 gün 24 saat esası ile sahada olduğunu belirterek, , “Başkanımız Selman Hasan Arslan’ın talimatları doğrultusunda korona virüsle mücadele sırasında sokakta ki can dostlarımızı da ihmal etmiyoruz. Periyodik olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmaların yanı sıra kısıtlama sürecinde de gerekli önlemleri alarak ilçemizin farklı noktalarında mama ve su dağıtımlarını gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımız kısıtlamanın olduğu dönemlerde devam edecek” dedi.



Anahtar Kelimeler: Sokak hayvanları unutulmadı
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli